De frica influentelor competitive externe, SUA isi ermetizeaza societatea: Dupa Rusia, acum si China ar „interfera” prezidentialele americane (Trump)

SUA: Donald Trump afirmă că Beijingul vrea ca el să piardă alegerile prezidenţiale din noiembrie

Teama de „destatalizare electorala a Globalismului”, un concept nou, care va capta atentia, inspirat din Comunism, care a bantuit alegerile prezidentiale din SUA, in 2016, a inceput sa planeze si asupra celor din acest an. Ca preambul al acestei teme recurente a fost un raport senatorial, adoptat recent, care conchidea ca precedentele alegeri prezidentiale au fost interferate de Rusia, in favoarea castigatorului lor, Donald Trump.

Aceeasi schema de manipulare politica si psihologica, care atunci anticipa derapajele prezidentiale si decontarea lor in afara SUA, potrivit careia tot ce urma rau inauntru se datora Rusiei, functioneaza si acum. Protectiv, este important sa o intelegem. Vom avea si noi alegeri generale, iar episodul “autonomiei secuiesti” ne anunta reinceperea de catre PNL-Iohannis a campaniei electorale. Intregul mecanism de promovare a tezei “interferarii” electorale este unul de abila cenzura psihologica, impusa prin “corectitudinea” politica. Tot ce e rau nu vine de la Globalism, ci de la Natiuni, in special de la China si Rusia, cam in aceasta ordine schimbata, de cand cu pandemia.

China transmite că nu are niciun interes în a interfera în alegerile prezidenţiale din SUA

Anuntatele adunari electorale “nebune”, pe care presedintele SUA, Donald Trump, intentioneaza sa le reia dupa redeschiderea economiei americane, inchise datorita carantinei, izolarii si distantarii sociale pentru controlul raspandirii coronavirus, au venit la pachet cu un corolar geopolitic. Scopul acestei noi gaselnite geoelectorale este sa salveze imaginea extrem de sifonata de coronacriza a candidatului republican. Donald Trump a afirmat, miercuri, că, în opinia sa, modul în care China gestionează criza provocată de noul coronavirus ar fi o dovadă că Beijingul “va face tot posibilul” pentru a-l face să piardă alegerile prezidenţiale din luna noiembrie. Recunoastem acelasi substrat manipulator, ca raul se datoreaza altora, acum Chinei, un redutabil competitor mondial, pe care incearca sa-l scoata din cursa prin mijloace ascunse, interzise, cat si sa-l blocheze la limita Pacificului de Vest, inclusiv a Marilor Chinei, de Sud si de Est. Totodata, „corolarul” China mai este menit sa duca la o a doua esanteizare a societatii americane, dupa cea indusa prin spectrul “interferarii” Rusiei, si supravegherea populatiei pentru a vedea cine isi “iubeste” sau nu tara. Desigur, la pozitia, miliardele si clanul familial ale lui Trump, acesta chiar are ce sa iubeasca! Este un fel de “Patriot Act”, la fel de fals si abuziv ca al lui George W. Bush, de aceasta data in materie de informare si influenta externe, care vin dinspre sisteme social-politice reformate, viabile si de prestigiu, din Est, precum cele rus si chinez. Cu intelepciunea-i milenara, China a transms, joi, că nu are niciun interes în a interfera în alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2020/04/30/sua-donald-trump-afirma-ca-beijingul-vrea-ca-el-sa-piarda-alegerile-prezidentiale-din-noiembrie–496332

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2020/04/30/china-transmite-ca-nu-are-niciun-interes-in-a-interfera-in-alegerile-prezidentiale-din-sua–496480  

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: