Iesirea SUA din OMS: Sanatatea americanilor e grav subminata. Populatia, fara scut epidemiologic mondial, expusa vaccinistilor speculanti si letali

Trump a anuntat ca SUA încetează relaţia cu OMS

Reactiile ingrijorate ale lumii civilizate la decizia necugetata a presedintelui american Donald Trump de a scoate SUA din OMS continua sa apara in spatiul public. Ele cheama Casa Alba sa-si reconsidere decizia si trag un semnal de alarma in privinta regresului serios pe care actul unilateral trumpist il va aduce sanatatii americane si mondiale.

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi şeful diplomaţiei europene, Josep Borrell, au “îndemnat” sâmbătă SUA să-şi “reconsidere decizia anunţată” de a rupe relaţia cu OMS. Ministrul german al sănătăţii Jens Spahn a afirmat sâmbătă ca ruperea de către SUA a relaţiilor cu OMS reprezinta “un regres serios pentru sănătatea mondială”.

In anuntarea deciziei, vineri, Donald Trump a invocat doua categorii de motive politice. Primul motiv este acuzatia pe care o aduce OMS privind o pretinsa “indulgenta” fata de China, careia SUA ii pun in sarcina “vinovatia” pentru “raspandirea” coronavirus. “Acuzarea” OMS este un reflex umoral al lui Trump. Obisnuit ca globalismul sa nu-i fie refuzat, el a esuat in incercarea de a face din OMS o arma politica a SUA impotriva Chinei.

Privind “acuzarea” Chinei, la originea acesteia se afla o tactica de semanare a confuziei si abatere a atentiei, cunoscuta ca  +hotul striga hotul+. Respectiv +acuza spre a nu fi acuzat+ in context pandemic, de asemenea esuata. Al doilea motiv al lui Trump a fost ca OMS nu ar fi “reuşit să facă reformele necesare şi cerute”. Reformele nu se fac peste noapte, nu inainte de sfarsitul crizei, e nevoie de verificarea tuturor ipotezelor si indicatorilor pandemiei.

Este foarte limpede ca Trump a inventat pretexte. In ce scop? Cui foloseste iesirea SUA din OMS? In niciun caz poporului american. Fara controalele preventive si supravegherile epidemiologice din partea OMS, sanatatea americanilor va fi in mare pericol. In absenta scutului epidemiologic mondial, care va fi consolidat de OMS dupa pandemie, populatia americana va fi expusa vaccinistilor speculanti si letali. Pentru BigPharmisti, industriile si profiturile lor sunt inaintea sanatatii si vietii. Un fapt clamat chiar de Trump. Fara vizorul OMS, Big Pharma isi va face in voie toate jocurile fara scrupule, inclusiv geopolitice, daca privim in conexiune cele ce se intampla acum inauntrul si in afara sanctuarului globalist. Nu este nevoie ca Trump sa le dea public ausweisuri sarlatanilor “medici” si “farmacisti”, ori mengelistilor si eugenistilor, care pot face un alt genocid, asemanator celui amerindian. Nu intamplator, globalistii din toate timpurile au fost foarte interesati de medicina si farmacie, pentru a le pune in slujba tacutelor razboaie biologice. Genocidurile pe care le-au provocat in Africa vaccinurile lui Bill Gates, propaganda acestuia pentru vaccinarea obligatorie mondiala, care sa-i asigure piata globala pentru serurile lui idiotizante, invalidante sau letale, sunt precedente si semnale dintre cele mai avertizoare posibil.     

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: