Trumpismul reprima Antifascismul ca “terorism”: O reabilitare implicita a ideologiei hitleriste. “Holoca” nu reactioneaza. Oricine ii va putea rade in nas

Donald Trump ii declara pe Antifascisti (Antifa) drept „teroristi”! Holocausticii (Holoca) nu reactioneaza!

In America Trumpizata sunt “vremuri interesante”, cum ar spune inteleptii chinezi. Nu numai somnul ratiunii naste monstrii, ci si exacerbarea politicii-scop a “suprematismului ales”, care scuza mijloacele. Mai ales cand geopolitica “leadershipului mondial” a SUA este in cadere libera.

O lipsa de scrupule a SUA este si in incercarea discreta de deculpabilizare partiala a agresiunii mondiale a lui Hitler, pentru a reduce din meritele nepieritoare ale URSS/Rusiei, care a avut peste 20 de milioane de morti in Marele Razboi de Aparare a Patriei si impotriva Fascismului.

Contributiile financiare, tehnologice si mediatice ale SUA la aducerea la putere a lui Hitler, inarmarea Germaniei Hitlerizate si dezlantuirea celui de-Al Doilea Razboi Mondial sunt bine documentate istoric. Ele s-au inscris in duplicitatea hegemonica a Globalismului, de a sustine si controla ambele tabere beligerante, ca prin ruinarea lor sa-si afirme suprematia. Nimeni nu s-a asteptat insa la un viraj primejdios al SUA, de la dezvinovatirea implicita a Fascismului la reprimarea explicita a Antifascismului.

Trump a trecut la urmatorul nivel. Decizia anuntata duminica de presedintele Statelor Unite stupefiaza lumea civilizata, care prin definitie e opozanta de neimpacat a ideologiei barbare a hitlerismului. Trump a declarat ca va inscrie miscarea antifascistilor pe lista neagra a terorismului. “Statele Unite vor înscrie Antifa în categoria organizaţiilor teroriste”, a scris el pe Twitter. Globalistii modelatori ai scenei si evenimentelor politice americane au plasat miscarea antifascista la “extrema stanga” si i-au dat un nume de organizatie, “Antifa” (antifascism).

Multipla criza a SUA este inevitabil si o criza a democratiei. SUA sunt in prezent un teren extrem de fertil pentru organizatiile secrete ale Globalismului. Ele sunt aceleasi care au organizat vanatorile de vrajitoare anticomuniste si rasiste kukluxklaniste, asasinarile rasiste ale lui J.F. Kennedy (da, a fost o crima rasista) si M.L. King, povestile instigatoare cu “suprematia albilor” si, foarte probabil, episodul rasist “afroamerican” George Floyd, “omorat”prin apasare cu genunchiul pe gat de un ofiter de politie “alb”, care a fost arestat pentru “omor din culpa”.

Ultimul eveniment rasist a prilejuit revolte si adevarate zile si nopti de “cristal”. Autorii, care habar n-au de fascisti, au fost afroamericani violenti, jefuitori si distrugatori de bunuri muncite de albi. O tinta, s-ar putea principala, de s-a recurs la acest experiment rasist, vizibil in gestiune bipartizana (Trump-Obama-Biden), cu violente si distrugeri, pare sa fie obtinerea unei imunitati pentru afroamericani, dupa modelul nascocit de globalisti.

“Rasismul” si “antisemitismul” au aceiasi parinti “alesi” si acelasi scop “suprematist”. E o smecherie politica de obtinere de avantaje unilaterale (parazitare) prin victimizarea de sine si culpabilizarea de terti. Este elocvent in acest sens faptul ca negrii incendiatori, spargatori si jefuitori sunt exonerati de acuzatia de “teroristi”. Stigmatul “terorism” se aplica abuziv antifascistilor, care stiu de ororile hitleriste si realmente protesteaza intr-un mediu politic puternic hitlerizat.

“Violenţa organizată şi condusă de Antifa şi alte grupuri similare (…) ţine de terorismul intern şi va fi tratată ca atare”, a fost Trump sustinut de procurorul general al SUA, William Barr. Wow! E prima data cand se foloseste expresia cauzala de “terorism intern”. La toate atentatele sangeroase si in masa din SUA, cu sute sau poate mii de victime, s-a dat vina pe “violenta civila”, nu pe “terorism intern”. E inca o dovada ca “Floyd” a iesit dintr-un laborator politic, de culpabilizare si reprimare a antifascistilor.  

Ciudat, ori poate ca nu si-au dat inca seama de debilitatea acuzatiei lui Trump la adresa antifascistilor, care sunt aliatii naturali si unici ai holocaustizatilor (Holoca), este ca evreii americani nu au reactionat in niciun fel. Reprimarea Antifascistilor ca “teroristi” de catre Trumpism reprezinta fara doar si poate o reabilitare implicita a ideologiei hitleriste. Ori punerea in discutie a Antifascismului va face inevitabil acelasi lucru cu Holocaustul. Daca organizatia “Holoca” nu reactioneaza, pe cale de consecinta, oricine ii va putea rade in nas.       

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2020/05/31/sua-donald-trump-anunta-ca-va-inscrie-miscarea-antifa-pe-lista-organizatiilor-teroriste–515353

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: