“Soc si groaza”, doctrinarul criminal de razboi: Elemente radicaliste ale planificarii invadarii Irakului

Donald Rumsfeld/ Foto: Wikipedia

Notele secretarului american al apararii Donald Rumsfeld, datate 27 noiembrie 2001 si transmise generalului Tommy Franks, comandantul armatei SUA, privind decizia politica de invadare a Irakului si pregatirea in acest sens a planurilor militare, pun in primul rand in lumina faptul ca evenimentul-show din 9/11 a fost inscenat ca intriga declansatoare. Nu au contat mijloacele si costurile in vieti interne, ci doar scopul extern – ocuparea militara si jefuirea sistematica a arabilor.

Tangential spus, intriga si actul din 11 septembrie, soldate cu uciderea-spectacol a 3000 de civili americani, ca amorsare motivationala a atacarii Irakului, sunt asemanatoare cu crimele impotriva evreilor savarsite de catre Hitler, cu finantare din City of London si Wall Street/SUA. Implicarile acestora din urma, fara de care hitlerismul, razboiul si holocaustul nu ar fi existat, sunt riguros si multiplu documentate, cu nume de persoane, banci si companii.

Daca in dinamitarea controlata a turnurilor gemene nu au existat victime coetnice cu globalistii planificatori ai operatiunii, coetnicii fiind avertizati, prezenta lor masiva in gazarile din lagarele hitleriste, facute cu finantare si tehnologie globaliste, de asemenea probate, se datoreaza impartasirii unui concept criminal de catre evreii hiperbogati. Omorarea din motive politice a unor coetnici saraci nu sunt considerate crime daca ele servesc scopului suprematist biblic, fiind “placut” lui “Dumnezeu”.

De remarcat ca in virtutea aceastei cutume criminale, globalistii au dat frau liber deceselor si infectarilor coronavirus in randurile americanilor. SUA au devenit astfel epicentrul pandemiei, cu cel mai mare numar de victime. Calculul politic globalist este ca autovictimizarea sa-i sustraga banuielilor de a fi provocat epidemia. Reversul neasteptat este ca, din motive sanitare, globalistii nu vor mai calca curand pe pamanturile Natiunilor. Nașpa, nu-i asa? Acest bumerang al pandemiei, plecat din mainile lor, se va intoarce si-i va lovi mai mult decat orice altceva.

Focarele se sting greu, pe termen lung, putand dura ani de zile. Gripa spaniola a durat peste doi ani. Mereu sunt dezvaluite fete nebanuite ale coronavirusului. In plus, e riscul ridicat de mutatii genetice, care creste o data cu trecerea timpului. Retragerea SUA din OMS este de asemenea generatoare de pericole. Globalistii nu mai respecta organizatiile si normele internationale, isi fac regulile lor, fara garantii sanitare si de drept international.

Seful diplomatiei americane Mike Pompeo urmareste sa resuscite vechea circulatie necontrolata, devenita moarta, a calatoriile transatlantice si transpacifice, dupa bunul plac al globalistilor. In circulatia ante-pandemica, globalistii ajunsesera pana la tupeul de a ignora guvernele Natiunilor. A se vedea deplasarile in Irak si Afganistan sau inchisorile CIA din Europa. Dar SUA sunt cu gandul numai la bani si profituri pe seama Natiunilor, nu-si asuma nicio responsabilitate, nici macar in protejarea sanitara a americanilor.  

Directivele lui Rumsfeld, supranumit “Soc si groaza” si “Decapitare”, privind invadarea Irakului, sunt tipice pentru dispretul, manipularea si crimelor de razboi cu care Globalismul trateaza Natiunile. Sa spicuim cateva elemente radicaliste ale invaziei: “insistența pe armele de distrugere în masă (WMD)”, ca minciuna cauzatoare; “divizările”, o omniprezenta tehnica de dezbinare; “ce tip de ordine să se creeze astfel încât prăbușirea să pară probabilă?”, o masinarie de creare a aparentelor; “cum sa inceapa?”, o revista a pretextelor; “surpriză, viteză, șoc și risc”, caracteristici de intimidare si anihilare; “decapitarea guvernului”; “idei radicale” si “actiuni unilaterale”; “politica de declarații”:  “și dacă Saddam folosește arme chimice sau arme biologice sau lansează rachete împotriva țărilor vecine?”; “campania de influență – când începe?” etc.

Acest arsenal globalist de idei, metode si tehnici de manipulare si polemologie este important de cunoscut. Fie numai si pentru faptul ca, inevitabil, adversarii se influenteaza reciproc. Uneori, fara sa stie sau sa doreasca acest lucru. Dar, mai ales, pentru ca invingerea Globalismului cu propriile lui arme poate fi proba de cel mai mare rafinament politic. Un act sau proces prin care Natiunile pot lasa Globalismul fara replica. Suprematia trebuie sa apartina Natiunilor. Ele definesc intregul. Nu Globalismului, care e doar o mica parte. Asimetria e evidenta, dar trebuie sa devina si operanta. Natiunile trebuie sa faca regulile si sa aplice sanctiunile. Trebuie numai sa se uneasca si sa fie solidare. Cand vor face aceste lucruri, puterea lor va deveni practic invincibila.

Donald Rumsfeld a creat si sintagma colonizatoare “Noua Europa”, cu referire la Europa Centrala si de Est. Prin aceasta idee-schita, el arata, ca un index Uncle Sam, noile campuri de expansiune ale Globalismului. Ele urmau sa aiba soarta celor petrolifere din Orientul Mijlociu. Sau a celor de mai inainte din Europa de Vest, devenite campuri “investitionale” dupa razboi, in fapt o ocupatie economica, sub numele de “Plan Marshall”. In acest cod globalist se afla si explicatia privind diferenta de imunitate dintre cele doua parti ale corpului unic european fata de virusii terorismului, crimei organizate si imigratiei ilegale. O data cu armata de invazie a “investitorilor strategici”, cu banci si corporatii americane, in vestul continentului au fost implantate si nuclee de subversiune si infiltrare politica, cuprinzand diaspore globaliste, retele de interlopi si organizatii secrete. Toate tinteau preluarea controlului de catre globalisti. Piramida puterii globaliste si retetele ei de globalismizare actioneaza la fel pe teritoriile tuturor Natiunilor. Globalismul e un pericol viral pentru Natiuni. Notele radicaliste ale lui Rumsfeld, dupa care au fost distruse o Natiune si o Regiune si care il aseaza intr-o boxa virtuala de acuzati de razboi de tip “Nürnberg”, sunt un episod dintr-o serie nelimitata globalista. Un episod care este diferit doar istoric, dar a carui esenta globalista este aceeasi, invariabila in timp. Din pacate, datorita necunoasterii sau neconstientizarii, Natiunile nu au inca reactiile adecvate gravitatii crimelor de razboi si impotriva umanitatii, savarsite de Globalism.

Sursa: https://nsarchive2.gwu.edu/NSAEBB/NSAEBB418/

Documentul poate fi consultat la: https://nsarchive2.gwu.edu/NSAEBB/NSAEBB418/docs/3%20-%20Rumsfeld-Franks%20talking%20points%2011-27-01.pdf

Traducerea la: https://titulescu.eu/2020/06/tableta-de-istorie-notele-lui-donald-rumsfeld/ si/sau la: https://adriannastase.ro/2020/06/26/site-ul-fet-tableta-de-istorie-notele-lui-rumsfeld/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: