Rasismul lui Darwin: Maimuțele îi dărâmă statuia!

Desenul lui Octavian Andronic este genial. Este desenul epocii! El exprima, in cea mai elocventa forma posibila, starea de degradare prin primitivizare a civilzatiei Globalismului. Aceasta civilizatie devianta a cunoscut doua extensii istorice, Imperiul Regatului Unit si Imperiul Statelor Unite.  

Cauzele profunde ale acestei decaderi se afla in premisele fundamental gresite pe care a fost construita civilizatia “occidentala” (denumire improprie, prin generalizarea abuziva). Ele isi au originile in elaborarea unor teorii deliberat toxice, menite sa rastoarne ordinea naturala a societatii umane, mecanismele sale de reproducere, stabilitate, protectie.

Primele atacuri au fost impotriva Religiei (Credintei) si Monarhiei (Autoritatii). Alte tinte ulterioare au fost si sunt Biologia umana – controlul profilului si numarului populatiei, prin eugenie, incrucisari, pandemii, mai nou prin vaccinism, microcipare -, Familia, Sexualitatea, Genurile si Rasele umane, Hrana, Natiunea, Istoria, Mediul (nu numai cel natural, ci si cel real, prin inlocuirea lui cu cel virtual, cu online-ul), Clima etc.

In principiu, Globalismul are drept tinta Totalitatea. El vizeaza tot ceea ce poate fi modificat si controlat, pentru a fi transformat intr-un factor de putere nelimitata, de o parte, si de dependenta totala, de cealalta parte, intr-o tentativa absurda si imposibila de a-l substitui si imita pe Creator. Infumurarea de a deveni un “Dumnezeu” poarta in ea genele esecului si ale propriei pedepse, ca in mitul biblic al Caderii.

Printre laborantii teoriilor maligne ale Globalismului s-au numarat royalsocietyisti, oxfordisti, cambridgeisti, frankfurtisti etc. Englezul Charles Darwin, cambridgeist, a fost unul din acesti laboranti tendentiosi, care a subminat creatia divina, afirmand ca omul se trage din maimuta (Originea speciilor, 1859). Desenul lui Octavian Andronic cu revolta maimutelor care doboara de pe soclu statuia lui Darwin este o idee absolut spumoasa: pana si maimutele considera un afront rasist afirmatia ca ar fi stramosii omului! Dintre emitentii de teorii manipulatoare, care au intors Lumea cu susul in jos, as mai mentiona inca doua nume. Scotianul Adam Smith, oxfordist, parintele Capitalismului, a fondat teoria Liberalismului (Avutia Natiunilor, 1776), care a oferit Imperiului calea si instrumentele expansiunii, transcenderii Natiunilor pentru jefuirea Avutiilor acestora. Evreul Karl Marx, parintele Comunismului, autorul Manifestului Partidului Comunist (impreuna cu Friedrich Engels, 1848) si Capitalului (1867), a furnizat Globalismului teoretizarea Revolutiei, a violentei de masa impotriva adversarilor, prin anarhizare, dezagregare si subjugare, avand ca victima Rusia (1917).        

https://adriannastase.ro/2020/07/12/interviul-meu-pentru-evenimentul-zilei/          

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: