Donald Trump, frazeologie goala in discutiile sporadice cu Vladimir Putin: Tentative de “suprapozitionare” si de “control” psihologic

Vladimir Putin si Donald Trump

Globalismul declarat al Statelor Unite ale Americii, prin obiectivul lor unilateralist de “leadership mondial” si “suprematie”, reprezinta o amenintare pentru toate Natiunile. Drept urmare, mediile de analiza politica au in atentie semnalele pe care presedintele american Donald Trump le aplica sistemului social global. Evidentierea analitica a intentiile reale ale acestor semnale ale Statelor Unite este foarte importanta, avand in vedere ca de regula ele sunt plantari de indicii false.

Din cand in cand, mai ales cand se confrunta cu o mare de necunoscut, Donald Trump are cate o discutie telefonica cu presedintele rus Vladimir Vladimirovici Putin. Asa s-a intamplat si joi, cand el a discutat telefonic cu Putin despre negocierile privind controlul armelor nucleare. Potrivit unui comunicat al Casei Albe, Trump “a reiterat speranţa de a se evita o cursă a înarmării costisitoare cu trei sensuri între China, Rusia şi SUA şi aşteaptă cu nerăbdare să se realizeze progrese în viitoarele negocieri privind controlul armelor de la Viena.” Asa, deci,”reiterare”. Ce poza trucata de „baiat bun”! Sa nu fi vrut sa ia „pulsul”, in contextul in care tot joi Statele Unite s-au aratat preocupate ca Rusia a testat o armă ce poate fi folosită pentru a distruge sateliţi? O coincidenta?!

Comparandu-le cu politica reala a Casei Albe, se ajunge cu usurinta la concluzia ca “sperantele” si “asteptarile” lui Trump din discutiile cu Putin privind controlul armelor nucleare sunt o simpla frazeologie. Goala de intentiile declarate, ea este menita sa ascunda contrariul. In fapt, Trump urmareste sa obtina o superioritate militara decisiva pe seama slabirii, negociate amagitor printr-un tratat trilateral, a Rusiei si Chinei. Desi pe ultima, care comparativ are un arsenal nuclear mult redus si defensiv,  a incercat fara succes sa o faca parte a unui nou acord nuclear START. Daca Trump ar fi animat de dorinta reala de control al armelor nucleare, nu ar fi retras SUA din INF, iar in privinta START s-ar duce la Moscova, pentru un summit tematic cu Putin. Desigur, daca ar putea, Globalismul ar dezarma toate Natiunile pentru a-si atinge obiectivul final de centralizare a lumii globale, sub forma unei Noi Ordini cu un Guvern Mondial, care sa fie SUA. Dar mai este un obiectiv subadiacent discutiilor celor doi lideri, remarcat de specialisti in comunicare si psihologie liderologice. Studierea atenta si indelungata a limbajului corpului, a privirii , a strangerii mainii celuilalt cu ambele maini, cu cea de-a doua prinzand antebratul preopinentului, cu scuturari puternice, si a cuvintelor insotitoare, toate voindu-se “coplesitoare”, ii prefigureaza lui Trump un comportament de mascul Alpha. Total patruns de aceasta psihologie, inoculata de psihologi luciferici, el exerseza si o tentativa de “suprapozitionare” si de “control” mental asupra oricarui convorbitor. Aplicata lui Putin, aceasta strategie este o iluzie. Indiferent de ce-l lasa pe Trump sa creada, Putin nu este in niciun fel manipulabil.      

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: