Toti suntem chinezi, cu numele Tang: O oncologa in serviciul sanatatii din SUA, arestata pentru ca a facut acelasi lucru intr-un spital militar din China

O cercetătoare chineză refugiată în consulatul ţării sale de la San Francisco a fost arestată de autorităţile americane.

Turbarea antichineza a evreilor din SUA nu cunoaste limite. Nici macar in conditiile de epicentru al pandemiei si fata de rezidentii inrolati in serviciul de sanatate al SUA. O tulburare politoida careia trebuie sa I se aplice antidotul specific. O cercetătoare chineză, Juan Tang, specialistă în tratamente împotriva cancerului, care lucra într-un laborator al Universităţii din California, a fost arestată după ce s-a refugiat în consulatul Chinei de la San Francisco.

Tang a fost acuzată că pentru a obţine o viza americană a ascuns legăturile cu armata ţării sale, unde si-a indeplinit profesia intr-un spital militar din China. Ce “grava infractiune”!, ce sa zicem. O acuzatie de doi bani, dar o facatura politica cat roata carului. Cel care a anuntat, joi, inculparea lui Juan Tang si a altor trei cetateni chinezi pentru „fraudă la regimul vizelor”, prin faptul că au „minţit privind apartenenţa lor la armata chineză”, niste capete de acuzare pe cat de pompoase pe atat lipsite de continut, a fost ministrul american al Justitiei. Sunt foarte ciudate statul de drept si justitia din SUA, unde infractionalitatea negrilor pe criterii rasiste, indreptata impotriva albilor, nu numai ca nu este pedepsita, dar este si incurajata, cunoscand un derapaj spre un stat rasist infractional.

“Una dintre aceste persoane era căutată până noaptea trecută, găsind refugiu la consulatul din San Francisco”, a declarat vineri un responsabil al ministerului, care nu a dorit să evoce circumstanţele arestării, dar a precizat că femeia nu are imunitate diplomatică. Ce putem deduce de aici? Ca au navalit in timpul noptii in consulat, care e teritoriu chinez, potrivit cutumei reciproc aplicabile, cu scuza arestarii unei persoane “fara imunitate”?! Dar Tang nu a avut legaturi militare in sensul denaturat care i se atribuie, ci legaturi strict medicale, pe care deontologia il obliga pe orice medic sa le aiba, fara considerente politice sau militare, ca este prieten sau dusman.

Greseala globalista e total impardonabila, vizand o profesionista in salvarea de vieti, intr-un mediu inalt epidemic, de vieti americane, de care Guvernul SUA nu pare interesat, prin proasta gestionare a epidemiei. Din aceasta speta transpare ca jocul politic al inculparii si arestarii lui Tang si a celorlalti conationali ai sai are loc in trei, seful Casei Albe, care a dat semnalul abuzului, seful Diplomatiei, care dirijeaza propaganda antichineza si seful Justitiei, care aplica decizia politica antichineza. Acest precedent se va intoarce in capul jewmericanilor ca un boomerang, deoarece toti evreii care sunt trimisi in strainatate au legaturi active cu fortele armate si serviciile de informatii ale SUA. Dar pentru ca acest lucru inca nu este constientizat, ei inca nu sunt arestati nicaieri, in nicio tara.

Acuzatia Washingtonului potrivit careia consulatele chinezesti fac si spionaj nu este ceva iesit din comun, acelasi lucru il fac si americanii in toate tarile, mult mai agresiv si mai eficient. In plus, sectele religioase si sinagogile din sanul Natiunilor sunt astfel de medii, care primesc subsidii din partea Globalismului pentru culegeri de informatii. SUA dau un prost semnal ca aceste medii din retelele globaliste stipendiate sa fie luate cu asalt, sub acuzatia de legaturi cu Pentagonul si CIA. In acest caz, toti suntem chinezi. Cerem eliberarea imediata, cu scuze, a minunatei cercetatoare in salvarea de vieti, Juan Tang.

Lasă un comentariu