Explozia devastatoare din Beirut: O initializare micro-nucleara? O bomba plutitoare plantata?

Explozie devastatoare la Beirut: Suspiciuni grave de neglijenţă după deflagraţia din port.

Devastatoarea explozie din Beirut, de marti, a declansat alerta umanitara, dar si alerta nucleara. Organizaţia Tratatului privind interzicerea totală a testelor nucleare (CTBTO), agenţie specializată a ONU, analizează datele exploziei de proporţii, care a fost înregistrată de mai multe dintre staţiile sale de măsurare, din cadrul reţelei internaţionale de care aceasta dispune. Efectul seismic al exploziei de suprafata, dintr-un depozit portuar, a intrecut orice imaginatie. El este comparabil cu seismele provocate de catre exploziile nucleare subterane.

Suspiciunea ca s-ar fi putut recurge la o initiere micro-nucleara, dar si in scop de amplificare, a exploziei incarcaturii de 2.750 de tone de nitrat de amoniu, o substanţă utilizată în compoziţia anumitor îngrăşăminte, dar şi a explozibililor, trebuie temeinic analizata, cu probe din teren, de suprafata si subterane. Efectuarea de tuneluri subterane in scopuri de atacuri armate e un fapt comun in Orientul Mijlociu, macinat de razboaie.

Desi oficial cauza provocatoare a exploziei ar fi neglijenta privind securitatea tonelor de nitrat de amoniu, care de sase ani de zile erau depozitate in port, fara masuri adecvate de securitate, cuvantul cauzal nerostit este “atentat terorist”. Nu se dau nume, dar Israelul a fost intotdeauna causa causorum in toate actele de terorism sau de incursiuni deschise impotriva tuturor vecinilor sai (si nu numai). Un tunel care sa duca sub depozitul cu azotat de amoniu nu ar fi prin urmare ceva imposibil, si nici improbabil. Israelul a negat implicarea in explozia din Beirut, dar presedintele SUA, Donald Trump, cunoscut pentru politica fricii cu care incerca sa-i paralizeze pe adversarii Globalismului, a atras atentia Natiunilor cu afirmatia că  explozia/exploziile „seamănă cu un atentat teribil”, menţionând că experţi militari i-au comunicat că ar fi fost vorba de o bombă. E limpede pentru ce tip de mesaj a fost vehiculul Trump.

Recenta vizita surpriza  in Israel a şefului Statului Major american, generalul Mark Milley, e comentata si din aceasta perspectiva, a unei posibile asistente militare neconventionale sau ultime supervizari a evenimentului care s-a consumat marti. E clar ca daca acel ingrasamant a stat sase ani fara sa se intample nimic, ar fi putut in continuare sa stea asa mult si bine. Ceva a intervenit. Ori o initiere a exploziei printr-un atac cu laser sau alte mijloace incendiare. Dupa cum am constatat deja, lumea se confrunta nu numai cu epidemia de coronavirus, ci si cu o “epidemie” de incendii. Brazilia pare sa fi devenit un poligon incendiar.

Unele comentarii s-au referit la doua incendii succesive, de la un obiectiv 9 la un obiectiv 12 sau invers, dar de unde au aparut si cum s-a extins de la 9 la 12 sau invers?! In numaratoarea respectiva trebuie sa fi existat si obiectivele 10 si 11. Propagarea a sarit peste ele?! In sfarsit, o alta chestiune e daca nu cumva bomba plutitoare a fost plantata, urmand sa fie declansata intr-un anumit context. Problemele tehnice ale navei-cargo Rhosus, sub pavilionul Republicii Moldova, cu cele 2.750 tone de nitrat de amoniu din Georgia spre Mozambic, care a fost imobilizata de defectiuni in portul din Beirut, în septembrie 2013, ar fi putut foarte bine sa fi fost “aranjate”. La fel, comanda din Mozambic putea sa fi fost “aranjata” sau fictiva. Singurul fapt real este ca nava, o bomba plutitoare, a fost efectiv abandonata, as zice criminal, in portul din Beirut, de catre proprietarul sau, si fără ca acesta să plătească în mod adecvat echipajul. El isi are resedinta permanenta in Cipru. Sa fi fost, oare, acest armator un membru al diasporele sau retelelor globaliste, care sa fi derulat scenariul plantarii pana in portul Beirut?

Explozii în Liban: Cel puţin 113 morţi, peste 4.000 de raniti, zeci de dispăruţi, cartiere intregi distruse.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: