Ipocrizie britanică şicanatoare, pe tema imigraţiei „inacceptabile”: Priti Patel să discute direct cu finanţatorul imigraţiei ilegale, George Soros, evreul speculator pe care Banca Angliei l-a făcut miliardar

Londra denunţă numărul ‘inacceptabil’ de migranţi care traversează Canalul Mânecii. Dar, lucru nespus, solutia ar fi un autodenunt al MB si lucru cu George Soros pentru oprirea finantarii imigratiei ilegale.

Ministrul britanic de interne, Priti Patel, a denunţat, vineri, pe Twitter, numărul  “ingrozitor”, “ruşinos” şi “inacceptabil” de migranţi care sosesc în Regatul Unit prin Canalul Mânecii. Ea a afirmat că doreşte să lucreze cu Franţa pentru a face această rută “impracticabilă” pentru migratia spre Marea Britanie.

“Franţa şi alte state membre ale UE sunt ţări sigure. Refugiaţii reali ar trebui să ceară azil acolo şi nu să-şi rişte viaţa şi să încalce legea venind în Marea Britanie”, a declarat Priti Patel. O viziune unilateralista, partinitoare, pana la ostila. Adica, decodificand, un dublu standard: migrantii nu-si risca viata traversand Mediterana (!), ci doar Canalul Manecii (!); ei incalca legea sosind ilegal doar in insula (!), nu si pe continent (!).

Fara indoiala, migratia ilegala este in afara legii oriunde. Argumentul de “tara sigura” este superfluu, el nu confera nicaieri “legalitate” pentru migratia ilegala. Este total inadmisibil ca Europa, in integralitatea sa geografica,  sa devina un rezervor de migranti ilegali.

Migrantii ilegali sunt dezradacinati si trimisi intr-o lume straina culturii si stilului lor de viata, in care nu se vor integra niciodata, prin intermediul retelelor globaliste de crima organizata, din care fac parte traficantii maritimi, lacomi si inumani, falsi “filantropi” si “umanitari”. Traficantii de migranti sunt urmasii fostilor pirati si stapani de sclavi ai Imperiului. Acum, diferit e ca noii sclavi nu sunt cumparati de nimeni si sunt refuzati de toti. Doar traficantii fac profit de pe urma lor.

Daca Priti Patel este sincera si vrea cu adevarat sa protejeze MB si UE de migratia ilegala, exista o solutie pe cat de sigura pe atat de garantata. Ea poate discuta direct cu finantatorul migratiei ilegale, evreul speculator George Soros, pe care Banca Angliei l-a facut miliardar. In 1992, City of London i-a umflat buzunarele cu un profit, pe spezele britanicilor, de un miliard opt sute de milioane de dolari, permitandu-i sa mizeze la bursă pe deprecierea lirei sterline. Londra a folosit acest eveniment speculator, creat cu bataie lunga, drept pretext pentru a scoate lira britanica din mecanismul de schimb valutar ale UE. Atunci, s-au pus bazele finantarii problemelor “Brexit” si “Migranti ilegali”. Daca George Soros si alti oculti vor opri “banii blestemati” pentru migratia ilegala, fenomenul va inceta la fel de brusc de cum a aparut. Daca va lucra cu George Soros pe acest subiect, ugandeza Priti Patel va proba ca nu este euro-britanica doar cu procura, iar MB si UE vor fi in comun protejate de fenomenul fascisto-globalist al stramutarilor de populatie si amestecurilor rasiale. Altfel, „denuntul” lui Priti Patel se va dovedi ca este doar o sicanare de prost gust a europenilor.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: