Cult megalitic al Xenocratiei din SUA: Chipul lui Donald Trump, sculptat pe Muntele Rushmore, alaturi de cele ale patru presedinti Stapani de Sclavi

Trump si Muntele Rushmore/ Foto: Saul Loeb / AFP / Profimedia Images

Xenocratia Evreilor din Statele Unite ale Americii (SUA) are un cult megalitic al personalitatii. Chipul lui Donald Trump va fi sculptat pe Muntele Rushmore. El se va adauga astfel altor patru presedinti evrei americani sculptati, care au fost Stapani de Sclavi. Sclavii lor au fost Indieni si Negri.

Intr-o perioada de anarhie a accidentelor, in care se pare ca am intrat, nu va fi exclus ca urmasii sclavilor sa vada cum, intr-un joc al hazardului, cu intamplari si coincidente, Muntele Rushmore va sari vulcanic in aer, lasand in urma un crater de tip „Beirut”, mai adanc de 43 de metri!

Adaugarea chipului presedintelui american Donald Trump pe Muntele Rushmore genereaza o intrebare rascolitoare. Ea mocneste a revolta, a carei problema nu este daca, ci cand va izbucni. E si Donald Trump un Stapan de Sclavi? Raspunsul e net afirmativ: Sclavii lui Trump sunt Albii!

Acest raspuns izvoraste din persecutia sistemica a Albilor de catre Xenocratia Evreilor, cuibarita in toate institutiile de putere ale SUA. Xenocratia Evreilor a uzurpat Natiocratia Americanilor, care intr-o proportie covarsitoare sunt de origine Europeana, de rasa Alba si Religie Crestina.

Albii au creat civilizatia SUA. Rolurile  lui Donald Trump de “White Power” si de “Christian” sunt exclusiv de opereta. Tot de opereta vor fi si alegerile prezidentiale “libere” si “corecte”, in care „realegerea” lui Donald Trump va fi pusa pe seama majoritatii populatiei americane, care este Alba.

Un tablou în care Donald Trump stă la masă cu alți foști președinți americani, printre care Lincoln și Reagan, expus la Casa Albă/ The Republican Club (Foto: Captura Twitter).

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: