Mike Pompeo in Orientul Mijlociu, misiuni imposibile: Spargerea unitatii arabilor, dezizolarea evreilor, izolarea palestinienilor, pacea sub scut

Misiuni imposibile: Mike Pompeo, cu o masca inselatoare, la propriu si la figurat, a sosit în Israel, prima etapă a unui turneu în regiune

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a sosit, luni, în Israel, prima vizita dintr-un turneu de cinci zile în Orientul Mijlociu, urmarind “normalizarea relaţiilor între Israel şi ţări arabe.” Vor urma Sudan, Bahrein si Emiratele Arabe Unite (EAU). ” In fapt, va urmari “normalizarea” ocupatiei SUA si suprematiei  Israelului.

În Israel, seful diplomatiei americane va discuta cu premierul Benjamin Netanyahu despre Iran, schimburile economice şi “aprofundarea” relaţiilor între Israel şi restul Orientului Mijlociu. În ajunul întâlnirii, Netanyahu a declarat că va discuta cu “prietenul” său despre “extinderea cercului păcii în regiunea noastră”.

Demachiate de retorica propagandistica, mijloacele prin care Pompeo urmareste sa-si atinga scopul real al turneului sau sunt cat se poate de ostile pacii in Orientul Mijlociu. Aceste mijloace sunt spargerea unitatii arabilor, dezizolarea evreilor si izolarea palestinienilor. Misiuni imposibile, care vor aduce pacea pe scut.

Nu poate fi pace in Orientul Mijlociu fara restituirea teritoriile arabe ocupate ilegal de Israel si revenirea in frontierele din 1967. Nu poate fi pace fara un stat Palestina, fara pace cu Liban, al carui Beirut a cunoscut in 2020 oroarea Dresdei din 1945, fara pace in Siria si Afganistan, fara respectarea independentei Irakului, fara ridicarea nedreptelor sanctiuni americane impotriva Iranului, fara retragerea SUA din Orientul Mijlociu.

Planul de “pace” al presedintelui SUA, Donald Trump, si toate conexiunile lui politico-militare, economice si teritoriale in regiune, pe care o secatuieste de resurse si o tine sub ocupatie, este in realitate un plan de razboi. Amagitii manipularii de a impune anormalitatea drept “normalitate” sunt amagitorii insisi, globalistii evrei si americani.

Deja “inceputul normalizarii” s-a nascut mort, prin respingerea conditiilor privind renuntarea la anexarile de teritorii palestiniene si la opozitia fata de dotarea emiratezilor cu avioane F-35, manifestari de ostilitate deschisa din partea evreilor. Arabii si Lumea nu vor accepta aceste manipulari coercitive.

Analizele si prognozele pe regiune si eveniment prevad doua tipuri de reactii, convergente. Un prim cerc, al arabilor, va continua sa se stranga. Actiunile lor de rezistenta si ofensiva se vor caracteriza prin coordonare si simultaneitate, o strategie care va trece la un nou nivel. Al doilea cerc va fi cel al Lumii.            

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: