Globalismul pregătește robia genetică și digitală: Proiectul LUCIFERAZA – Ascunderea RÅULUI în vaccin

Lucifer (Satan), ingerul cazut, sursa Raului/ Foto&Explicatii: https://evenimentulistoric.ro/mesajul-despre-satan-ascuns-timp-de-352-de-ani.html


Globalistul Bill Gates agita FRICA, pentru fortarea  vaccinarii obligatorii cu LUCIFERAZA: „Milioane de alti oameni vor muri”/ Sursa: https://www.businessmagazin.ro/actualitate/un-nou-avertisment-teribil-venit-de-la-bill-gates-milioane-de-alti-19519314

APEL de TREZIRE catre umanitate: Se pregătește vaccinul LUCIFERAZA, in care se va ascunde RAUL/ Sursa: https://vimeo.com/451609004

Ni se pregătește vaccinul luciferic. La propriu!

Vedeți că și Hristos are medicii Lui mărturisitori?

Dr. Carrie Madej, DO este specialist în medicină internă în McDonough, Georgia (SUA) și are peste 19 ani de experiență în domeniul medical. A absolvit Kansas City University of Medicine and Biosciences.

Ascultați cu MAXIMĂ atenție ce spune Dr. Carrie Madej în acest video sau citiți transcriptul (textul) de mai jos și împărtășiți-l tuturor, fiindcă MERITĂ ! ! !…

Dr. Carrie Madej:

0:00- Așadar, ce credeți că ar însemna trecerea de la „Human 1.0″ la ” Human 2.0″ ? Ei bine, plecând de la noțiunea de oameni (așa cum ne cunoaștem) la „Human2.0” are de-a face cu noțiunea de „transumanism”. Dacă nu cunoașteți acest termen, este vorba despre a lua oamenii, așa cum ne cunoaștem, și să-i contopim cu inteligența artificială, ca și când am fi în „The Matrix”, dacă ați văzut cumva acel film. Ar putea părea interesant că am putea avea ceva capacități supranaturale – cum ar fi sa gândim la ceva și acel ceva sa se întâmple. Sau să avem capacitati fizice care sa ne asemene cu ceva supraomenesc. Asta este ideea, asta se vede în filmele SF. Când însă mă gândesc la acest discurs, ei bine, as putea spune că am ceva timp și că se va întâmpla peste ani în viitor. În orice caz acest lucru se petrece chiar acum, în prezent.

1:02- Trebuie să luăm o hotărâre. Mi-am dat seama că trebuie să luăm o hotărâre pentru că am investigat în legătură cu propusul vaccin COVID-19 iar acesta este apelul meu de trezire adresat lumii. Am pus în balanță „pro” și „contra” și asta mă sperie. Vreau să știți asta. Trebuie sa fiți foarte bine informați pentru că acest nou vaccin nu este asemănător obișnuitului dumneavoastră vaccin antigripal. Este ceva foarte diferit. Este ceva nou. Se experimentează pur și simplu pe rasa umană. Și nu este vorba doar despre faptul că este un vaccin diferit, ci despre faptul că sunt introduse tehnologii prin acest vaccin, care pot schimba modul nostru de viață, identitatea noastră – și asta foarte rapid. Unii oameni, al căror nume le-ati putea cunoaște- cum ar fi Elon Musk (care este fondatorul „Space X” si „Tesla Automotive”), precum și Ray Kurzweil -(unul dintre vârfurile de la Google)- aceștia s-au autoproclamat transumaniști.

2:07- Ei cred că noi ar trebui să trecem la „Human 2.0”, și sunt mari susținători ai acestei idei. Ar mai putea fi și mulți alți oameni, ale căror nume le-ati putea cunoaște și care de asemenea sunt implicați. Ar trebui să luați asta în considerare. Cred că cel mai simplu mod de a vă explica ar fi să vorbim despre unul dintre inițiatori, să intrăm puțin în istorie și să vă spun cum vor ei  să facă vaccinul.  Cred că cifrele vor vorbi. De exemplu, Moderna – este unul dintre inițiatorii vaccinului Covid-19. Trebuie să știți că Moderna a fost  fondata de o persoana de la Harvard, Derek Rossi. Acest cercetător a reușit, prin luarea de ARN modificat, să reprogrameze o celulă stem din corp, schimbând funcția celulei stem.

3:00- A făcut asta prin modificare genetică. El a demonstrat că se poate modifica genetic ceva prin folosirea de ARN modificat. Așa că ei au fondat „Moderna” pe baza acestui concept nou, care nu s-a vehiculat  mult. De fapt nici nu au produs vreun vaccin uman înainte. Nu au produs nici un medicament uman înainte. Acesta va fi primul lor produs. Trebuie sa știți că Moderna a apărut de curând la știri pentru că, asemeni altor companii, este în căutarea vaccinului. Trece de la faza 1 la faza 2 foarte foarte repede. De fapt a trecut de la faza 1 la faza 3 de experimentare din martie 2020 până în prezent. Ceea ce este incredibil. De obicei sunt necesari 5-6 ani. Cum de sunt capabili să facă asta cu toată siguranța și eficiența de care este nevoie?

4:01-  Trebuie să știți că în faza 2 se folosesc cam 30-45 oameni. În studiile de test Moderna ei au folosit doar 45 de oameni. Cu grupul de vaccinuri cu doză mare ei au obținut 100% efecte secundare sistemice și asta este doar în profilul de efecte secundare scurte. În grupul cu doză scăzută de vaccin 80% au avut efecte secundare sistemice. Se înțelege că nu cunoaștem efectele secundare pe termen lung. Avem nevoie de mai mult timp, nu-i așa? Poate ani. Dar ceea ce știm, bazându-ne pe studiile anterioare pe animale, este că folosind această tehnologie ne putem aștepta la posibila creștere a ratei de cancer, creșterea genelor mutante, mutageneză, de asemenea creșterea reacțiilor auto-imune.

4:55 – De exemplu, în unele studii pe dihori, după inocularea acestuia cu virusul de care trebuia apărat, au observat un răspuns imun exagerat, în realitate au făcut rău dihorului. Au obținut o inflamație pulmonară majoră, mai mult lichid pulmonar, chiar probleme la nivelul ficatului. Au avut un răspuns mai slab. Acestea sunt reacții pe termen lung și asta se poate vedea și la acest vaccin dar nu avem încă date suficiente. Deci riscurile există. Cum vor sa facă asta? Ei au propus folosirea unei teorii despre cum ar administra vaccinul. Există o idee- numită „teoria microacelor” (dezvoltată de MIT) prin care ei spun că poate fi produs foarte ușor, în cantitate mare și de aceea propun această tehnologie.

6:00 – Ar putea fi produse multe milioane de astfel de vaccinuri care pot fi autoadministrate printr-un plasture (ca aceia cumpărați în farmacie) și care se pot cumpăra și onlin e- îl despachetezi și îl aplici pur și simplu și gata, te-ai vaccinat. Deci cum este posibil așa ceva? Acest plasture are niște ace minuscule și au folosit ca idee tipul mușcăturii de șarpe. În aceste mici ace, despre care ei spun că nu se vor simți prea mult,  există puțin HYDROGEL în care se află enzima LUCIFERAZA precum și însuși vaccinul. Despre ce este vorba? Întâi de toate îți faci vaccinul (care este ARN modificat sau ADN modificat)- dar în cazul Moderna- ARN modificat.

7:03- Ideea este că acest ARN modificat ar putea fi introdus în membrana celulară prin aceste ace minuscule iar acest fragment sintetic de ARN este de fapt un cod al unei părți a virusului, care ar putea folosi un fragment ADN pentru a codifica o parte a virusului care apoi ar intra în nucleul celulelor tale iar corpul tău ar începe să-l transcrie, să-l citească și să producă mai multe fragmente ale acelui virus. De ce ne-ar trebui multiplicarea virusului sau al unei părți a virusului? Ideea este că organismul tău s-ar obișnui cu această prezență, ar ști să producă anticorpi și ar avea un răspuns îmbunătățit al celulelor T (responsabile cu imunitatea). Ideea este că pe termen lung, corpul tău ar ști deja cum să lupte și ar obține un răspuns mai bun. Aceasta ar fi ideea. Problema este că ei folosesc un proces numit „transfectiune”- prin care se produc organisme modificate genetic.

8:02 – Cred că ați aflat de acele fructe sau legume care nu sunt atât de sănătoase pe cât sunt cele naturale. Asta se poate extrapola și din punct de vedere uman. Dacă am fi modificați genetic nu am mai fi atât de sănătoși, nu-i așa? În orice caz, nu avem studii pe termen lung, ceea ce este incredibil. Producătorii de vaccin au afirmat că nu vor altera genomul ADN-ului nostru – ceea ce nu este adevărat. Deoarece dacă folosim acest proces pentru modificare genetică al unui organism oarecare, de ce nu ar face același lucru și cu omul? Nu știu de ce ei spun asta. Dacă privim la definiția termenului de „transfectiune”- vom afla că este vorba despre o schimbare temporară în cadrul celulei și cred că pe asta mizează producătorii vaccinului – că este temporar dar mai există posibilitatea ca schimbarea să devină stabilă și să fie preluat în genom și să devină atât de stabil încât să înceapă să se înmulțească atunci când genomul se înmulțește, adică ar deveni o parte permanenta a genomului tău.

9:06 – Asta este un risc. Deci ar putea fi temporar sau permanent. Și nu am ști asta pentru ani întregi. Așadar avem ceva care poate altera genomul nostru. E o posibilitate. Și încă ceva- dacă ei alterează genomul care ar fi efectele? V-am vorbit mai devreme despre unele efecte secundare dar mai trebuie să știm că acesta este un fragment sintetic de ADN sau ARN și dacă va fi preluat în genomul unui om, este ceva sintetic, nu este din natură. Și dacă privim ceea ce stipulează Curtea Supremă de Justiție despre ADN-ul  sintetic sau despre gene sintetice- acesta poate fi patentat iar patentele au proprietari. Ce înseamnă asta pentru noi? Ce s-ar întâmpla dacă ar intra în genomul nostru? Înseamnă că Moderna sau Fundația Bill și Melinda Gates  sau Ministerul Apărării, toți acești oameni care au de-a face cu aceste patente ar putea intra în posesia unei părți a genomului nostru?

10:14-  Este o posibilitate. Trebuie să luăm în considerare și asta. Așadar există o singură parte accesorie, doar una. Să mergem mai departe. Următoarea parte accesorie este enzima LUCIFERAZA. Au numit-o și patentat-o LUCIFERAZA iar acest nume nu-mi place. Luciferaza- pentru că are calități bioluminiscente, adică poate produce lumină sau are o sursă de iluminare. Și dacă ar fi sub pielea dumneavoastră nu ați putea-o vedea. Luciferaza este o idee pentru că ei vor să fie siguri că tu ești vaccinat. Ei nu au încredere în dosarele medicale. Nu te-ar crede dacă ai spune că te-ai vaccinat. Vor să fie siguri că totul a mers așa cum trebuie -(modificare genetică etc).

11:01 – Atunci când primești enzima LUCIFERAZA, dacă ai un iPhone sau o aplicație din iPhone poți scana acea zonă și va rezulta un cod digital, o amprentă digitală, model digital, ceva care să ateste că ai fost vaccinat, conține dosarul vaccinărilor tale. Și îți dă un ID, un număr, cod de bare, marcă- oricum vrei să-l numești…un tatuaj- e același lucru. Acum ești asemeni unui „produs”. Al 3-lea lucru menționat a fost HYDROGEL. Hydrogel este o invenție DARPA- Departamentul Agenției de Proiecte de Cercetare Avansată. Acesta este un fel de grup SF al Departamentului Apărării, al Pentagonului… Ei fac aceste invenții fantastice – una dintre ele este HYDROGEL

12:00- Căutând HYDROGEL in internet- Profusa este una dintre companii, DARPA, HYDROGEL- și veți găsi clipuri de câte 2 minute care fac descrieri. Nanotehnologia Hydrogel folosește roboti microscopici și acești mici roboți – pare nebunește, dar este posibil…pot dispune de ei în diferite feluri- dezasambla, reasambla și pot produce diferite lucruri. Prin HYDROGEL  nanotehnologia se unește cu inteligenta artificială. Asta înseamnă că o persoană se poate conecta și poate aduna informații din smartphone-ul dumneavoastră, despre corpurile noastre și se poate conecta cu „cloud” sau alte dispozitive inteligente.

12:58 – Odată creată această conexiune, rămâne activă 24ore/zi, 7zile/săptămână, 365zile/an. Gândiți-vă la asta – la cum asta va schimba radical intimitatea, autonomia, libertatea fiecăruia. Acest sistem va putea aduna date cum ar fi despre glicemie, oxigen, tensiune arterială. OK, sună bine dar de asemeni poate aduna și multe alte informații – cum ar fi emoțiile tale ori ciclul menstrual, activitatea ta, dacă ai căzut, nutrienții din corp, dacă asumi terapii. Poate vizualiza dacă asumi o întreagă listă de terapii. În practică vede orice are legătură cu trupul tău.  Unde merg aceste informații? Nu au un destinatar. Cine protejează aceste informații? În ce scop le vor folosi?  Astea sunt chestiuni cu adevărat serioase.

13:58- Asta se intenționează prin viitorul vaccin.  Un alt lucru de știut – NANOTEHNOLOGIA, HYDROGEL, inteligenta artificiala se comportă exact ca telefonul tău celular – trimiți un mesaj, un e-mail dar poți să și primești înapoi. Asta înseamnă că putem și primi informații. Ce informații am putea primi? Ar afecta starea de spirit, comportamentul nostru, cum gândim sau amintirile noastre? Dacă nu ați urmărit încă filmul „Matrix” – cred că ar trebui să-l vedeți. Cred că se găsesc acolo câteva adevăruri. Văd atât de multe lucruri negative în legătură cu acest vaccin și văd că nu vorbim despre asta în Media. Am senzația că aceste companii ne mint bine când spun că nu ni se va afecta ADN-ul deoarece, în realitate, ni se poate afecta ADN-ul.

15:08-  Am realizat acest video scurt pentru că vreau ca voi să căutați pe cont propriu. Vedem că sunt o mulțime de riscuri; trebuie să știm dacă vrem cu adevărat să trecem de la „Human 1.0″ la ” Human 2.0″. Lăsați-mă să vă spun că există câteva nume importante în spatele acestor vaccinuri. Veți vedea mereu că Departamentul Apărării din Guvernul American, uneori DARPA- așa cum v-am spus deja… De ce armata este implicată în vaccinurile noastre? Vedeți Fundația Bill și Melinda Gates implicată peste tot în legătură cu asta.  Dacă veți căuta veți găsi aceste nume aproape mereu

15:56 –  Să ne întoarcem la Fundația Bill și Melinda Gates – să-i privim istoricul. Ce urmărește el de fapt? Familia lui provine dintr-o familie de EUGENICS . Ce înseamnă EUGENICS? Controlul populației. Adică sunt prea multi oameni pe planetă. Este important de știut. A apărut într-un video în care afirma că el crede că mulțumită unui bun vaccin nou populația ar putea fi redusă cu 10-15% . Ei bine, cine va rămâne și cine va pleca? Dar mai ales, cine este el să decidă?  Nu are o pregătire medicală, nici epidemiologică, nici măcar pregătire științifică. El nu este un medic. Este un tehnic software. Asta este el. Aș vrea să vă fac să înțelegeți că am urmărit mereu cine are un interes legitim, care sunt motivațiile lor? Care este motivația lui, întrucât cunoaștem deja pregătirea familiei sale.

16:55 – Ei bine, ceea ce mă preocupă în mare măsură este că DARPA, această agenție militară precum și Fundația Bill și Melinda Gates sunt foarte interesate în ceva – și anume în tehnologia genelor sau tehnologia extincției genelor și asta înseamnă exact ceea ce se aude. Prin folosirea mutațiilor genetice, prin folosirea transfectiei, de exemplu, poți extermina o specie întreagă de pe pământ. Au propus asta împotriva țânțarilor în Africa. Dar știm că lumea noastră este de fapt un ecosistem delicat. Cine decide că o anumită specie trebuie să dispară? Distrugi o specie și poți afecta un întreg ecosistem. Așa că atunci când extermini o întreagă specie, vei afecta un întreg ecosistem. Este un echilibru foarte delicat.

17:57- Și cine va decide cine să rămână și cine să dispară? Cine are această cunoștință? De ce nu vorbim despre asta? Și dacă putem face asta cu o insectă, cu un animal, o putem face cu un om.  Vorbesc despre asta pentru că dacă aceste agenții care se află în spatele acestui vaccin susțin de asemenea aceste concepte, le veți da credit punând la risc propria voastră sănătate? Veți pune în joc propriile voastre familii, copiii voștri? Un alt lucru este că se grăbește producția. Care este de fapt motivația reală? Trebuie să ne gândim bine la asta. Am susținut deja în trecut că trebuie să știm că cel puțin în SUA, în mandatele trecute, producătorii de vaccinuri nu au nici o răspundere, zero răspundere pentru orice rău făcut oricărui om. Dacă lumea este ucisă, dacă este rănită, dacă rămâne paralizată, dacă rămâne mutilată pe viață, nu contează. Nu ai voie la recurs, iar ei continuă să facă profit.

19:02- Deci pentru ei nu există nici un stimulent care să-i facă să fie corecți. De asemenea vreau să știți că una dintre legiferări- Actul de pregătire pentru situații de urgență- spune că ei pot recurge la vaccinarea cu forța. Ei nu pot forța cu vaccinul dacă ar exista un tratament viabil pentru COVID-19. Trebuie să știți că medicii din întreaga lume sunt cenzurați cu privire la opțiunile de tratament pentru COVID-19 sau pentru prevenirea COVID-19. Pentru că dacă ar exista un adevărat tratament sau prevenție atunci ei nu ar mai putea forța vaccinarea. Unde este motivația reală a ceea ce se întâmplă? Este, oare, în beneficiul sănătății tuturor? Ca medic, nu văd cum  asta ar fi în beneficiul sănătății întregii lumi. Cred că există un alt motiv, o altă agendă care se desfășoară.

19:57-  Cu cât privesc mai mult cu atât înțeleg mai bine. Deci vă las cu această considerație delicată ca să puteți „digera” și să vă puteți gândi la asta. Doriți cu adevărat să vă îndreptați către „Human 2.0”? Nu cred că este imaginarul văzut în filme. Trebuie să acționăm împreună, să ne unim vocile pentru că oamenii aflați la putere și care ar trebui să aibă grijă de sănătatea noastră nu ne apără interesele. Împreună avem putere. Împreună, uniți, vocea noastră este puternică. Deci vă încurajez să gândiți în mod critic, căutați pe cont propriu, uniti-vă grupurilor din țările voastre, mergeți la legiuitorii voștri și spuneți-le NU. NU acestor experimente pe oameni ! NU încălcării vieții private!  NU cenzurii !

21:00- Noi suntem suflete umane suverane și trebuie să ne reluăm drepturile. Mulțumesc că m-ați ascultat și știți că spun mereu în  videoclipurile mele „cu cea mai mare dragoste și cu cea mai mare pace”. MULȚUMESC !

__________

Sursa – https://www.youtube.com  –   via: http://prieteniisfantuluiefrem.ro/2020/08/22/ni-se-pregateste-vaccinul-luciferic-la-propriu/

PS: În cazul în care acest video va fi cenzurat de pe Internet, cereți-l prin formularul de la pagina de contact și veți primi un link de la care îl veți putea descărca pe propriul calculator.

Doamne ajută !

***

Nota Bene: Dupa ce Globalistii au sters video-ul, am preluat transcriptul, poza si comentariul de la sursa: https://romanortodox.info/ni-se-pregateste-vaccinul-luciferic-la-propriu/

Multumesc autorului postarii transcriptului.

Fragmentarium Politic

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: