Nu vom accepta niciodata: ONG-ul ACCEPT, o inventie jidaneasca, inselatoare si murdara, care insinueaza acceptarea propagandei gay si incearca sa ne maculeze si sa ne mortifice cultura si religia   


Organizația non-guvernamentală ACCEPT va depune o sesizare penală la Parchetul General împotriva PSD Voluntari, pe care il acuza ca ar fi autorul clipului de pe Facebook în care voluntari ai USR PLUS, purtand stigmatizante insemne gay, sunt huiduiți de cetățenii indignați.

ACCEPT distorsioneaza politic clipul civic, pe care il caracterizeaza ca fiind un rezultat al unor ”tactici mizerabile” de campanie utilizate în Voluntari de către PSD, in campania pentru alegerile locale, cuprinzand “stereotipuri” la adresa persoanelor transgender și “instigări la ură și discriminare” împotriva pretinsei “comunități” LGBTI. In fapt, asistam la o agitare, in ultimul timp, a trivialitatii de catre Globalism la adresa Natiunilor, pe toate platformele evreiesti de comunicare. In acest context, un déjà vu: Pakistanul a cerut joi YouTube, subsidiară a Google, să blocheze imediat videoclipurile „reprobabile”, cu continuturi “vulgare, indecente, imorale” si “imaginile cu nuditate şi discursurile de incitare la ura”, care au “efecte extrem de negative” şi pot favoriza „divergenţe respingătoare”, pentru a nu murdari cultura si religia pakistanezilor. Propagandistii gay trebuie redirectionati cat mai departe de civilizatie si normalitate, in tinuturile inghetate din Alaska, unde li se vor raci fumurile din cap.

Pakistanul a cerut, joi, YouTube să blocheze „imediat” conţinuturile ”reprobabile”, cu imagini „vulgare, indecente si imorale”.

Intr-un clip video distribuit pe Facebook o echipă de campanie USR PLUS e huiduită de locuitorii din Voluntari. În clip apar mai mulți bărbați cu peruci de femeie, cu pantalonii decupați în zona feselor și tricouri inscripționate USR PLUS, care sunt huiduiți de locuitori. Confruntata cu oprobriul public, Alianța USR PLUS a fost nevoita sa se dezica de clip, atribuindu-l PSD, ca o ”înscenarea murdară”. Nu, noi nu suntem un popor „las” si “mizerabil”, sa acceptam mizeriile evreilor “ticalosi, coroiati si mizerabili”, cum i-a caracterizat sahistul evreu american Bobby Fischer, un foarte bun cunoscator din interior al evreilor.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: