Mascaradă alegeri: Xenocraţia uzurpează Natiocraţia

Dezbinatorul rasist al americanilor si subminatorul ordinii si legalitatii anunţă, fals, trimiterea de întăriri împotriva ”jafurilor” şi ”anarhiei”, provocate de asalturile negrilor asupra statului de drept.

In contul alegerilor prezidentiale americane din noiembrie a mai fost inregistrat un mort. Un bărbat a fost ucis, sâmbătă noaptea, la Portland (in Oregon), în timpul unor manifestaţii ale susţinătorilor şi contestatarilor preşedintelui SUA, Donald Trump. Circa 2500 de susţinători ai lui Trump au trecut prin oraş cu un convoi de sute de automobile – intentionat organizati de agentii trumpisti ca o masa de „blindate” – provocând astfel inevitabile ciocniri violente cu sustinatori ai lui Joe Biden. Agentii bidenisti au ripostat, ucigandu-le un om. Victima pare sa fi fost un alb recrutat. In alte confruntari anterioare au murit negri, partizani ai lui Biden. Donald Trump spune ca va pune garda nationala pe negrii spargatori, jefuitori si incendiatori, dand impresia ca ar fi protectorul albilor, dar e doar retorica pentru a intretine si alimenta ura rasiala. „Nu vom tolera jafurile, incendiile criminale, violenţa şi anarhia pe străzile americane”, „voi trimite poliţia federală şi garda naţională pentru a restabili legea şi ordinea!”, declara cel care a timorat politia si a deposedat-o de instrumentele de lupta impotriva infractionalitatii. Dar pentru a manipula participarea si voturile albilor majoritari, in pozele trucate de imagine Trump vrea sa fie perceput ca „lider” al „white power”.

Biden promite „dreptate” pentru negrii infractori, asmutindu-i asupra albilor, supusi vanatorii rasiste de vrajitoare.

Drumul spre Casa Alba este presarat cu morti si raniti, apartinand albilor si galbenilor, covarsitor majoritari in totalul populatiei americane (80%), si taberei reduse numeric a negrilor (13%). Ambele sunt controlate la varf de o a treia, reprezentata de evrei. Proportia evreilor este si mai mica, dar politic, financiar si mediatic ei controleaza SUA. Campania electorala si alegerile sunt o mascarada, de care evreii au nevoie pentru a “legitima” o democratie fictiva si o falsa reprezentativitate. Cel care va fi “presedinte-comandant” al SUA, cum le place evreilor sa-i extrapoleze autoritatea nereprezentativa la scara intregii societati americane, pe care o trateaza ca pe o colonie evreiasca, iar pe membrii ei ca pe niste sclavi ai huzurului  si razboaielor lor globaliste, este desemnat cu mult inainte de evrei. Miza campaniei si alegerilor este de a reproduce xenocratia la Casa Alba, prin uzurparea natiocratiei. Acest razboi rasial intern este regizat dupa acelasi tipar prin care evreii si-au impus dominatia in razboiul de independenta american (1775-1783) si in razboiul civil american (1861-1865).

In razboiul de independenta, “independentistii” si “colonialistii” au fost deopotriva finantati si controlati de evrei. Miza a fost “abolirea dependentei”, dar care in fapt a fost o rebranduire a colonizarii britanice, sub masca asa-zisei “independente”, care a perpetuat colonia printr-o formula soft, transpusa intr-o constitutie scrisa de evrei. Scenariul s-a repetat identic in razboiul civil sau de secesiune, dintre confederati, sudisti sau capitalul funciar , de o parte, si federati, nordisti sau capitalul financiar, de cealalta parte, prin care evreii alogeni si federati si-au impus dominatia asupra indigenilor confederati si asupra intregii SUA. Miza declarata a fost asa-zisa abolire a sclaviei, dar in realitate a fost o extindere a coloniei la intregul teritoriu al SUA, incluzand Nordul, ce avea sa concentreze o imensa bogatie in mainile evreilor, si Sudul, care a devenit foarte sarac.

In razboiul civil rece actual, albii si negrii sunt atatati unii impotriva altora de Donald Trump si de Joe Biden, dupa un laitmotiv al luptei de rasa, dintre “rasisti”si “antirasisti”. Miza este de a instaura un stat rasist infractional, de a inlocui vechiul rasism impotriva negrilor, disparut o data cu aducerea la Casa Alba a primului presedinte african, Barack Obama, cu un nou rasism, impotriva raselor alba si galbena. Negrii, care sunt infractori functionali, deoarce nu au educatie, calificari si nu vor sa se integreze, de fapt sunt incapabili de integrare, o incapacitate data de limitele rasiale, sunt adusi deasupra legii, alaturi de evreii parazitari.

Cei doi  lideri evrei, aparent diferiti si in competitie prezidentiala, dar intelesi intre ei, coordoneaza activitati violente interne, botezate “violente civile”, dupa principiul evreo-trotkist al “revolutiei permanente”, asa cum in exterior promoveaza “conflictul permanent”, in special in Orientul Mijlociu, cum recent a fost demascat de palestinieni. Ei fac parte din organizatii secrete ilegale, denuntate de J.F. Kennedy, motiv pentru care l-au asasinat, iar intentiile lor sunt de a periclita vietile americanilor, pentru conservarea si perpetuarea xenocratiei in SUA. Calculul arata ca niciunul dintre cei doi candidati nu are cum sa intruneasca o majoritate de voturi, fara voturile americanilor albi si galbeni. Biden e votat de negri, iar Trump doar pune papusa alba in geam, albii sai sunt recrutati, dar el e la fel de anti-alb ca si Biden, cum sunt majoritatea evreilor. Foarte probabil va fi cel mai mare absenteism electoral din SUA, cel putin din acest secol. Practic, in virtutea aritmeticii electorale, xenocratia nu are cum sa castige alegerile. Dar ca natiocratia sa ajunga la Casa Alba ar trebui noi alegeri, cu un candidat natiocrat, reprezentativ pentru majoritatea populatiei americane. Alternativa exista intotdeauna. Inclusiv acum. Si este cunoscuta. A doua cale este posibilitatea ca infiltrarea sa fie intoarsa, devenind incercuire pentru infiltrati.

Ipocrizia Casei Albe, care se da ca fiind de partea albilor: Vicepreşedintele Mike Pence promite ”lege şi ordine”, în contextul unor noi acte anarhice dirijate ale negrilor (analizati-i figura, i se citeste ipocrizia pe fata!).

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: