Întoarcerea lăcustelor: Colonizarea Micului Tregua

A doua colonizare: O delegaţie israelo-americană a aterizat la Abu Dhabi, la bordul „primului zbor comercial direct” între Israel şi EAU

O delegaţie israelo-americană a sosit, luni, la Abu Dhabi, la bordul “primului zbor comercial direct” între Israel şi Emiratele Arabe Unite, la câteva săptămâni după anunţul privind „normalizarea” relaţiilor între evrei si emiratezi. Cu putin timp inainte de aterizarea avionului, s-au inregistrat, in semn de “salut”, doua explozii separate, in doua din cele sapte emirate, in Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, şi în Dubai, soldate cu trei morti si cativa raniti. 

Aceasta intampinare ostila arata ca “normalizarea” relatiilor cu evreii nu este bine vazuta in tot regatul federal emiratez. Impotrivirea incepe chiar cu cele doua emirate considerate “castigate” de partea evreilor, Abu Dhabi si Dubai, vizitate de delegatia israelo-americana in cele doua zile de prezenta in Emiratele Arabe Unite. Acordul de “normalizare” a fost negociat cu prinţul moştenitor din Emirate, şeicul Mohammed bin Zayed al-Nahyan. Se spera ca el sa fie semnat ceremonios la Washington, in septembrie, între premierul Israelului si prinţul moştenitor al Emiratelor.

Desi sunt centralizate intr-o monarhie federala, fiecare din cele sapte emirateAbu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah și Fujairah – dispune de o considerabila autonomie politică, juridică și economică. Sunt analize si semnale care sugereaza ca cinci din cele sapte emirate autonome nu impartasesc decizia unilaterala a centrului federal, ramanand atasate unitatii si solidaritatii lumii arabe impotriva colonizarii evreo-americane.

Precumpanitoare in aceasta rezistenta antievreiasca mai este si o alta chestiune, care tine de memoria colectiva a unei istorii dureroase a emiratezilor. Emiratele au fost un protectorat al Regatului Unit din 1853 si pana in 1971, cand si-au declarat independenta, formand Emiratele Arabe Unite. Ca principal mijloc de lupta armata anticoloniala, emiratezii au folosit pirateria, atacurile maritime asupra navelor britanice. Flota Imperiului Britanic era finantata de evreii din Regatul Unit, pentru scopurile lor comerciale si globaliste. Evreii ajunsesera sa-l controleze printr-o suita de revolutii si razboaie civile britanice si sa-l transforme intr-un vector al ideologiei lor politico-religioase biblice, privind “poporul ales” si “suprematia globala” a acestuia.

În 1820, Regatul Unit a semnat un tratat de pace cu șeicii triburilor din regiune, pentru incetarea actelor de piraterie. Dar tratatul nu a fost respectat, deoarece impunea un nou protectorat britanic. Ca urmare, atacurile maritime au continuat. Din 1853, Regatul Unit a mai exercitat protectoratul asupra teritoriului, iar în 1892 a fost semnat un acord exclusiv ce garanta monopolul asupra comerțului și a exploatărilor pentru britanci. Numele pe care l-au primit emiratele în această perioadă era Micul Tregua.

Revenirea evreilor, de aceasta data din Israel si SUA, este perceputa ca o intoarcere a “lacustelor” pentru economia emirateza, ca o incetare a independentei si ca o a doua colonizare evreiasca a arabilor emiratezi. Nu exista nicio indoiala in acest sens, evreii au venit cu aceleasi ganduri si planuri ca peste tot, de a prelua controlul emiratelor si a adauga Imperiului lui Iahve inca un teritoriu al lui Allah!

O dovada a intentiilor sistemice si de lunga durata ale evreilor in emirate este componenta delegatiei mixte. Delegaţia americană a fost condusă de Jared Kushner, ginerele preşedintelui american Donald Trump şi consilier la Casa Albă, şi de Robert O’Brien, consilierul pentru securitate naţională al lui Trump. Echipa israeliană l-a avut în frunte pe omologul lui O’Brien, Meir Ben-Shabbat. Acesti oficiali de cel mai inalt rang au intre atributiunile externe construirea de nuclee globaliste, specializate intr-o gama larga de operatiuni de diversiune si conformare (atentate, incendieri etc, puse pe seama altora) si de retele recrutate local, cu care sa prinda ca in niste lanturi teritoriul unde au pus piciorul. Avionul Boeing 737 cu care au venit evreii avea inscripţionată steaua lui David, iar cockpit-ul era decorat cu steagurile israelian, american şi emiratez. Insa foarte probabil, emiratezii patrioti si luptatori pentru independenta vor relua rezistenta anticoloniala, atacurile maritime din timpul primei colonizari. “Tregua”-nezii au in acest sens si modelul talibanilor, al rezistentei afganilor impotriva ocupatiei militare a Afganistanului de catre SUA.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: