Oaia bârsană nu este năzdrăvană!

Ei, na!, ce aducere din condei! Exista vreun „control de integritate” asupra starlinkurilor lui Elon Musk si serurilor lui Bill Gates?! Ori asupra armei unice si ultrasecrete, cu care se lauda recent Donald Trump?!

In primul rand, ar fi si imposibil sa controlezi ceea ce nu exista decat in capul unui cercetator si descoperitor de geniu; daca acest lucru s-ar intampla, toti „controlorii” ar deveni si ei peste noapte niste „genii”. In al doilea rand, invocarea „controlului de integritate” poate fi o manipulare subtila – la care noi stam foarte prost, fiind foarte adesea victime si perdanti! – care sa permita unor neaveniti sa-si bage nasul unde nu le fierbe oala.

Daca in USA, UK, Israel, Rusia, China, Iran, Coreea de Nord etc. nu au strigat pietrele, este pentru ca ele nu striga niciodata! Ceea ce se spune in Luca (19, 38-40), ori in alte parti ale Bibliei, trebuie luat metaforic, nu literal. Din nou, un articol tendentios in titlu si insidios in continut. Normal este sa-si vada fiecare de ciorba lui! 

https://www.contributors.ro/marele-laser-si-frauda-stiintifica/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: