O observatie politica de principiu: Romania este parte a multilateralismului, pe care sub nicio forma nu il va eroda, ci consolida alaturi de Natiunile Unite

Ambasadorul SUA: Indiferent care va fi următoarea provocare, o vom înfrunta împreună, ca aliaţi şi prieteni

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a declarat vineri, la Focşani, că America va fi alături de România şi „oricare ar fi următoarea provocare, o vom înfrunta împreună, ca aliaţi şi prieteni”, referindu-se la dificultăţile prin care trec cele două ţări în pandemia de covid-19.

In mediul international actual, cand ONU remarca cu profunda ingrijorare si condamna ferm faptul ca are loc o „eroziune a multilateralismului”, este imperioasa o observatie politica si diplomatica de principiu, in legatura cu tentativa incluziva a ambasadorului american de a sugera ca Romania ar fi o parte a unilateralismului Globalismului.

Dr. Anthony Fauci, expertul imunolog al guvernului american. El vrea ca publicul să poarte „certificare de vaccinare”.

Romania este parte a multilateralismului, care e partea buna a istoriei, pe care sub nicio forma nu il va eroda. Dimpotriva, Romania va contribui activ la eforturile Natiunilor Unite de a consolida multilateralismul. Pe de alta parte, patetismul vizibil elaborat al SUA privind pandemia, urmarind scopul politic subjugator al Globalismului, nu trebuie sa ne obtureze ratiunea si sa acceptam incalcarea drepturilor omului.

Esential pentru libertate si democratie este dreptul inalienabil ca oamenii de pretutindeni sunt proprietarii vointei si corpurilor lor. Nimeni nu-i poate obliga sa accepte dictatura unui “vaccin” comandat politic si disctutabil sanitar. Mai ales cand aceste “antidoturi” se sustrag verificarii si autoritatii medicale din partea OMS, din care SUA au iesit unilateral, suscitand suspiciuni rezonabile.

Miliardarul Bill Gates este acuzat, pe baza vaccinurilor sale discutabile, ca vrea să microcipeze oamenii

Dreptul de a spune nu e un drept fundamental al omului. Guvernele Globalismului si armatele lor ideologice nu au nicio indrituire sa atenteze la integritatea biologica a cetateanului, utilizand metode de medicina politica, de tip nazist “Mengele” sau de tip globalist “Fauci” sau “Gates”.

Un vaccin Evreiesc, urmarind controlul genetic si digital al populatiei unor Natiuni sau al intregii Lumii e un risc biologic major la fel ca si pandemia. Lepadaturile Globalismului sunt in stare de orice ticalosie, motiv pentru care temerea in crestere este: “Nu de pandemie, ci de vaccin ma tem”!

Doctorul nazist Josef Mengele, simbolul malefic al experimentelor si crimelor medicale înfiorătoare.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: