Sanatatea Natiunilor: Flit microbilor Globalismului!

Guvernul indian a inghetat conturile Amnesty International, care îşi suspendă activităţile din India, pe motiv de ”vânătoare de vrăjitoare”

Este documentat si arhicunoscut ca organizatiile neguvernamentale (ONG) pe care SUA le prolifereaza ca pe o ciupercarie otravitoare in Lume sunt entitati rasiste Evreiesti. Ele isi primesc tainul din bani Evreiesti, pe filierele marilor finante din New York City si City of London, apartinand Evreilor, pentru a critica, influenta si modela deciziile Natiunilor in favoarea Globalismului.

Aceste ONG-uri Evreiesti, de tipul Amnesty International, fals autodeclarate ca “aparatoare ale drepturilor omului”, actioneaza pretutindeni in chip morbid, ca niste microbi care creaza adevarate buboaie politice pe trupurile Natiunilor, cu scopul de a le slabi si supune Globalismului. Ele instiga si infecteaza politic si in ascuns retelele interlope si diasporele globaliste din interiorul Natiunilor.

Insa Natiunile au inceput sa se trezeasca din narcotizarea la care au fost supuse de Evrei, prin cuvinte mincinoase si rauvoitoare, vizand scopul globalist final, de stapanire a Lumii printr-un Guvern Mondial Evreiesc. Cuvantul Evreiesc e opiu pentru Natiuni. El amorteste ratiunea, debiliteaza si subjuga. Guvernul Indiei a facut cunoscut, marti, ca Amnesty International desfasoara in tara „practici ilegale”.

Autoritatile de la New Delhi au anuntat ca institutiile abilitate ale statului indian au descoperit transferuri ilicite de „sume importante” de la Amnesty din Marea Britanie spre India. Astfel de actiuni ale ONG-ului Evreiesc, similare retelelor de crima organizata, au fost depistate si de precedentul guvern indian. Globalistii au inceput din nou sa roiasca in jurul fostei colonii britanice. Resursele indiene sunt o prada tentanta.

Pentru inceput, Globalistii si-au extins barlogul maritim pana in apropierea Indiei, in Oceanul Indian. Ei au metamorfozat Comandamentul SUA pentru Pacific in „Indo-Pacific”. „Această abordare pur legală şi bipartidă (a Indiei) faţă de Amnesty, sub diferite guverne, arată clar că vina este pe deplin imputabilă mecanismelor dubioase adoptate de Amnesty pentru a-şi asigura fonduri pentru activităţile sale”, a declarat guvernul indian, care acuză ONG-ul Evreiesc că primeşte fonduri din străinătate şi că astfel încalcă legislaţia Indiei.

„Toate comunicatele frumoase despre activitatea umanitară şi despre a spune adevărul puterii nu sunt nimic altceva decât un truc pentru a deturna atenţia de la activităţile lor care încalcă clar legile indiene în vigoare”, a adăugat executivul indian. Drept urmare, India a inghetat conturile bancare ale Amnesty International. Aceasta este calea generala si de subscris pentru a pune capat activitatilor Evreiesti de infectare politica a Natiunilor. Pentru a nu le mai fi provocate abcese si plagi, Natiunile trebuie sa dea cu flit microbilor Globalismului.

Amnesty International a anunţat că îşi suspendă activităţile din India după îngheţarea legitima a conturilor sale bancare de catre guvernul indian, reactie pe care o considera drept o „vânătoare de vrăjitoare” împotriva grupurilor de apărare a drepturilor omului. „Drum bun!” inapoi in USA si UK, unde au ce critica. Americanii si britanicii au cele mai incalcate drepturi ale omului, fiind cei mai inrobiti de Evrei! Nu mai trebuie acceptat ca banii blestemati ai Evreilor sa provoace rau Natiunilor!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: