Reactia activa inspira Natiunile: Iranul sanctioneaza ambasadorul SUA in Irak, acuzat de acte de terorism

Iranul a anunţat sancţiuni împotriva ambasadorului SUA în Irak, acuzat de acte teroriste

Simetria reactiilor la provocarile Globalismului, o noua cale legitima de aparare inaugurata de Iran in Orientul Mijlociu, ar putea sa inspire Natiunile. Un raspuns militar in oglinda a fost initiat de Iran impotriva SUA la inceputul anului, cand a bombardat doua baze americane din Irak. El a urmat la cateva zile dupa uciderea in aceasta tara a generalului iranian Qasem Soleimani, o crima care a fost ordonata de presedintele globalist al SUA, miliardarul imobiliar Donald Trump.

La scurt timp după ce Washingtonul a anuntat sancţiuni împotriva ambasadorului Iranului în Irak, Iraj Masjedi, ca parte a politicii americane de presiune maxima antiiraniana, a urmat o reactie simetrica. Teheranul a anunţat, vineri, sancţiuni împotriva ambasadorului SUA în Irak, Matthew Tueller, acuzat de acte teroriste împotriva intereselor iraniene. Matthew Tueller şi alţi doi oficiali americani “au participat la organizarea şi finanţarea (…) unor acte teroriste împotriva intereselor guvernului şi poporului Iranian”, a subliniat in replica diplomatia iraniana, intr-un anunt pe Twitter.

Iranul, care are rachete balistice dintre cele mai performante din regiune, probabil si capacitati secrete de raspuns mai putin conventional la potentiale atacuri impotriva sa din partea SUA sau Israel, se afla in fruntea luptei regionale de rezistenta si eliberare, duse impotriva dominatiei si exploatarii Orientului Mijlociu de catre globalistii evreo-americani. Trecerea Iranului de la rezistenta pasiva la simetria activa a raspunsurilor antiglobaliste este larg sustinuta informal de tarile islamice, pentru care islamicitatea comuna a devenit motorul principal al eliberarii lor de sub ocupatia globalista. Acest suport politic si popular regional se reflecta in depasirea unor divizari politice si religioase, mai vechi sau mai noi, si in riposta comuna viguroasa impotriva terorismului, finantat si diseminat de globalisti. Turcia sunita are o alianta cu Iranul siit si o coordonare in Irakul siit, la care este asteptata sa participe si Arabia Saudita sunita. Dar acelasi tip de suport este si din partea comunitatii internationale, care considera globalismul colonizator drept cea mai mare rusine a secolului XXI. Ridicarea unita si ferma a Natiunilor impotriva Globalismului va scrie istoria unei noi ordini mondiale. Chiar daca mai greu si mai incet, cercul se va inchide. Ultimul Imperiu va dispare. Marele mars al Eliberarii va izbavi Lumea de flagelul Globalismului.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: