Acum, si la Chisinau: Ce este cu aceasta “epidemie” de incendii? Atacuri in timp de pace, cu tinte civile?

Incendiul de la Filarmonica din Chişinău a produs pagube uriaşe patrimoniului cultural al Republicii Moldova

O ciudata „epidemie” de incendii bantuie Estul. Ea a afectat cu preponderenta obiective civile: hoteluri, locuinte, cluburi, biserici, biblioteci etc. Asa ceva ar fi fost de neconceput inainte de deschiderea granitelor euroestice, in 1989. Ceva strain si dusmanos a patruns si isi face de cap? Rusia, unde a fost prins si un spion globalist specializat in constructii civile si unde cam in acelasi timp au avut loc cateva incendii civile devastatoare, apoi Ucraina, Romania (v. Colectiv) si, acum, Moldova sunt doar cateva exemple.

Incendiul recent de la Filarmonica din Chişinău a produs pagube uriaşe patrimoniului cultural al Republicii Moldova. Mii de partituri muzicale de o valoare inestimabilă au fost distruse de flăcări. Pagube mari sunt la biblioteca orchestrei simfonice, care a fost distrusă în proporţie de 70%. Atacuri incendiare s-au inregistrat si in Orientul Mijlociu, dar acolo este razboi. Sau in Franta, o tinta a microbilor globalisti. Au fost si avioane prabusite de incendii suspecte, care ar fi putut avea o origine laserica exterioara. Sau depozite de mase plastice ori de munitie, ultimele facand trecerea spre specificul militar.

Caracteristica acestor incendii este asemanarea cu o fulminatie, flacarile mistuie totul foarte rapid. O posibila explicatie poate fi adaugarea intentionata a unor acceleratori. Or, acest lucru sugereaza legaturi cu tendentiozitatea si incendierea ostila, care pot fi de factura politica si militara. Hitlerismul a avut o slabiciune morbida spre incendieri motivate politic. Globalismul, continuatorul de azi al fascismului de ieri, ar putea avea acceasi propensiune genetica spre incendieri politice. Incendierile civile in timp de pace savarsite de globalisti sunt crime ale salbaticiei impotriva civilizatiei. Ele sunt elocvente pentru lipsa lor totala de scrupule. PS/NB: Aflat intr-o librarie, unde rasfoiam ultimele aparitii editoriale, mi-a atras revoltator atentia ultima coperta a unei carti scrise de un politruc globalist, pe care selectase sa apara, ca text reprezentativ, o “tehnologie” de incendiere improvizata de un personaj politoid si momentul cand acesta o utiliza pentru incendierea unei tinte civile!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: