Noua Dreapta Europeana initiaza Normalizarea relatiilor cu Rusia: Lideri ai Alternativei pentru Germania (AfD), la Moscova. O Deschidere si pentru Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR)?

Alternativa pentru Germania

Secolul XX a fost al Stangii, din care s-au zamislit ideologiile Globaliste ale Comunizarii si Nazificarii. Pentru primul caz sunt elocvente statisticile istorice privind agentii ne-rusi ai revolutiei comuniste ruse si componenta ne-rusa a primului guvern sovietic. In cel de-al doilea caz sunt graitoare ample documentari internationale privind rolul determinant al marelui capital mondial in finantarea si militarizarea nazismului, cat si al genei ne-germane a liderului nazist, purtatoare a semintelor Globalismului.

Secolul XXI e al Dreptei. E o reactie a epocii, impotriva primitivismului Globalismului – un rasism unipolar, unilateralist si pervertitor. Globalismul ameninta valorile politice si sociale traditionale, care apara mediul si specia umana, identitatea si normalitatea individului si societatii. Daca acest secol nu va fi al Dreptei si valorilor sale existentiale, el va fi al Re-Stangizarii de hoarda barbara, al dictaturii unui nou comunism, extins de la clasa la rasa.    

Degradarii umane de catre Globalism, prin injositoare sodomizari si babilonizari, care in vremurile biblice au avut sfarsituri dramatice si avertizoare pentru viitorime, i se opun doua procese simultane in spectrul politic, care interfereaza. Primul proces este de reformare profunda si in trepte a Stangii, de De-Stangizare,  prin ducerea Stangii catre Dreapta. Aceasta avansare va fi pana la limita de la care se va putea spune ca Stanga e de fapt stanga Dreptei.

Prima De-Stangizare a fost preluarea de la Dreapta a pluripartidismului si economiei de piata. A doua De-Stangizare va fi absorbtia de la aceasta a continuturilor conservatoare ale Familiei, Natiunii, Proprietatii, Credintei si Libertatii. Neamurile au dreptul sa-si transmita genele si obiceiurile. Aceasta este prima si cea mai puternica lege naturala a oamenilor. Ele au dreptul la perpetuare, care este posibila exclusiv intr-o familie normala, intemeiata pe casatoria dintre un barbat si o femeie, iar copii au dreptul biologic si educational la un tata barbat si o mama femeie.

Toate Natiunile au dreptul sa traiasca intr-un camin national, reprezentat de Natiunea-Stat. Ele au dreptul la proprietate, care este teritoriul istoric national – o suma intre proprietatile publica si privata -, la credinta intr-un Dumnezeu al iubirii si creatiei si respingerea opusurilor acestora, la libertate nationala, garantata de natiocratie, si la libertati individuale, ca drepturi ale omului. Al doilea proces este initiat de Dreapta vest-europeana, prin apropierea de tarile decomunizate si democratizate din estul european, in special de Rusia, si atragerea lor in actiuni conservatoare, specifice de Dreapta, cu deosebire in registrul natiocratiei, in conditiile in care relatiile internationale sunt viciate de tentative de globalismizare.

In aceasta arie de apropiere si cooperare natiocrata se inscrie si vizita de marti la Moscova a unor lideri ai partidului german conservator Alternativa pentru Germania (AfD), la invitaţia parlamentului rus, potrivit declaratiei facute de AfD la Berlin. Vizita a fost descrisa de Kremlin ca fiind “foarte importanta”. Drept consecinte ale discutiilor diplomatice si parlamentare ale liderilor AfD cu ministrul de externe rus Serghei Lavrov si parlamentari rusi sunt asteptate sa fie atenuarea unor tensiuni dintre Germania si Rusia si o mai buna cooperare intre acestea. Partidul german de dreapta AfD pledează pentru ridicarea sancţiunilor impuse împotriva Rusiei de către Uniunea Europeana şi pentru normalizarea relaţiilor cu Moscova.

Cuvantul “normalizare” este in voga, desemnand o necesitate stringenta in relatiile internationale. Initierea de catre Dreapta Germana AfD a deschiderii drumului Berlinului catre Moscova este de salutat. Ea era asteptata, trebuia doar sa se gaseasca vectorul cel mai potrivit. Faptul ca este de Dreapta este cel mai semnificativ pentru un secol al Dreptei. Este nevoie de revitalizarea urgenta a valorilor conservatoare, care sunt sacre pentru pastrarea nealterata a naturii umane si a mediului ei de viata. Cu vizita AfD la Moscova se anunta un nou inceput. El trebuie consolidat cat mai grabnic posibil. Oare si nou-nouta Dreapta AUR din Romania – Alianta pentru Unirea Romanilor – se va folosi de Deschiderea facuta de Dreapta Germana AfD? Raspunsul este foarte probabil afirmativ, si el trebuie sustinut. Sa nu credem in utopia ca Unirea Romaniei cu Moldova va fi posibila fara normalizarea relatiilor cu Rusia. Este nevoie de discutii, clarificari si concesii care sa detensioneze relatiile romano-ruse, iar AUR poate sa fie vocea care sa se faca auzita si ascultata de ambele parti. Denigrarea AfD ca fiind de “Extrema” Dreapta este rezultatul pervertirii limbajului, spectrului si sistemelor politice de catre Globalism, in termenii orwellieni ai “Doublethink”, potrivit intereselor unilateraliste ale acestuia. In mod real, Extremist este tot ce slujeste scopului Globalismului de dominatie mondiala, care scuza mijloacele, iar Echilibrat si de Centru este tot ce i se opune si serveste cu scrupulozitate interesele Natiunilor, pe baza Dreptului si Multilateralismului.

                

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: