O fi si Pompeo… “chinez”?!

Persecutia globalista antichineza, similara cu cea nazista antievreiasca: Mike Pompeo face apel la universităţile americane să fie „reticente” faţă de studenţi chinezi

Secretarul de stat american Mike Pompeo a avut, miercuri, un nou acces de furie, ura si persecutie impotriva chinezilor. El a cerut universitatilor americane sa fie “reticente” fata de studentii chinezi. L-am rugat pe un prieten psihiatru, care traieste in SUA, sa comenteze rusinosul eveniment. El mi-a spus ca e o chestiune de psihologie abisala. Negativitatea totala a lui Pompeo impotriva chinezilor are la baza un complex de inferioritate. Competitional, China a surclasat SUA, dar secta globalista din care face parte Pompeo, care e indoctrinata cu utopia suprematiei, nu poate sa inghita acest lucru.

Antichinezismul lui Pompeo are ca termen de comparatie antievreismul lui Hitler, din secolul trecut. Fuhrerul aflase cu indignare ca prin venele lui curgea sange evreiesc, pe care il considera infam. Bunica sa paterna il facuse pe cel care avea sa-i fie tata cu un evreu bogat, mare amator de fete tinere, pe vremea cand era servitoare in casa acestuia. Potrivit si unor intimi, liderul nazist suferea din cauza originii sale ne-germane, pe care incerca sa o ascunda, dar pe care hotarase sa o razbune, cu ideea obsesiv-compulsiva ca bunica sa fusese slujnica unui evreu cu bani, care o batjocorise sexual.

Aceasta razbunare personala a lui Hitler pe evrei se aseamana cu cea a lui Lenin pe familia tarului Nicolae al II-lea, care dupa victoria revolutiei sovietice a pus sa fie executata in intregime, pentru faptul ca justitia tarista ii spanzurase fratele pentru participarea la un complot antitarist. Discutia noastra s-a incheiat cu o intrebare a mea dublugandita si in hohotele lui de ras. O fi si Pompeo chinez?

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2020/12/09/mike-pompeo-face-apel-la-universitatile-americane-sa-fie-reticente-fata-de-studenti-chinezi–625152

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: