O înşelătorie Globalistă: Subjugare în ambalaj de “Normalizare”. Trump şi Netanyahu se umflă în pene

Trump anunţă că Marocul recunoaşte statul Israel, prim pas în normalizarea relaţiilor

Mai intai, presedintele american in exercitiu Donald Trump, care urmeaza sa plece de la Casa Alba pe 20 ianuarie, lasand locul lui Joe Biden, a scris, joi, pe Twitter, ca a infaptuit “o alta realizare istorica”, prin obtinerea angajamentului Marocului, confirmat de aceasta tara araba, de a-si normaliza relaţiile cu Israelul.

Israel: Premierul Netanyahu salută un acord ”istoric” de normalizare a relaţiilor cu Marocul

A urmat joi seara umflarea in pene a premierului israelian Benjamin Netanyahu cu acordul de normalizare a relatiilor israeliano-marocane. „Pretul” a fost platit de SUA, care au recunoscut suveranitatea Marocului asupra Saharei Occidentale. Un simplu cuvant contra a o serie de fapte.

Marocul confirmă că va relua ”relaţiile diplomatice” cu Israelul

“Mai întâi vom înfiinţa birouri de legătură, apoi vom stabili relaţii diplomatice directe şi zboruri directe între cele două ţări”, a enumerat Netanyahu, cu vizibila satisfactie, fazele procesului de normalizare. Zborurile directe sunt cea mai urmarita si semnificativa consecinta. Practic, asa cum fac pretutindeni urmarind evanghelia suprematiei globale, agentii si corporatiile Globalismului vor putea sa preia controlul politic si economic asupra Marocului.

Sahara Occidentală: Frontul Polisario condamnă ferm decizia preşedintului Trump, favorabilă Marocului

“Normalizarea” relatiilor statelor arabe cu statul evreu pare mai degraba o subtila propaganda, o constructie teoretica, fara niciun sambure practic din ceea ce se pretinde. Este de fapt o manipulare globalista. Neincetatele acte efective de razboi si de intimidare ale globalistilor, in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord (MENA), arata ca de fapt nu este vorba de normalizare in sensul propriu al termenului, ci de o normativizare a perceptiilor, menita sa ascunda realitatea subjugarii, a colonizarii regiunii.

Prin violentele si intimidarile necurmate ale iudeilor si americanilor asupra islamicilor, lumii i se dezvaluie ca “normalizarea” are un continut toxic. “Normalizarea” impune suprematia evreilor in regiune si le ia arabilor ideea de rezistenta. Ea ii impiedica pe islamici sa aiba mijloace competitive de securitate si aparare. Totul in numele unei false paci si a unei false normalizari, a unui puzzle la care se incearca sa se adauge cat mai multe piese arabe. Cu materialul clientului, cum se spune. Deocamdata sunt patru piese arabe – Emiratele Arabe Unite, Bahrainul, Sudanul si Marocul – pe un teren tectonic.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: