Memoria ororilor evreiesti de acum 100 de ani: Atentat globalist cu bomba in Senatul Romaniei

Evreii globalisti teroristi MAX GOLDSTEIN, SAUL OSIAS si LEON LICHTBLAU – autorii atentatului cu BOMBA din Senatul Romaniei, comis in ziua de 8 decembrie 1920:

Evreul globalist terorist Max Goldstein/ Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Max_Goldstein
Evreul globalist terorist Leon Lichtblau/ Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Leon_Lichtblau

Atentatul terorist din Senatul României a fost înfăptuit de un grup terorist, format din evrei globalisti, la 8 decembrie 1920, prin instalarea și amorsarea unei bombe artizanale.

Scopul atentatului a fost să duca la anarhie, haos si impunerea unui regim iudeo-comunist. O secventa din planul urmarit invariabil de globalisti, de a provoca o „criza majora globala” pe fondul careia sa preia controlul Lumii, prin instalarea unui guvern mondial evreiesc (*).

Victime. Explozia bombei i-a ucis pe Ministrul Justiției, Dimitrie Greceanu, decedat la spital, și pe senatorii Demetriu Radu (episcop greco-catolic de Oradea Mare, ucis pe loc) și Spirea Gheorghiu (decedat la spital). În urma atentatului au fost și răniți printre care președintele Senatului, Constantin Coandă, episcopul ortodox Nifon Nicolescu și episcopul ortodox Roman Ciorogariu.

Celor trei senatori uciși de atentat, Spirea Gheorghiu, Dimitrie Greceanu și Demetriu Radu, li s-au organizat funeralii naționale. În anii 1920, localitatea natală a episcopului Demetriu Radu, Tâmpăhaza, a primit numele de Rădești, în amintirea și pentru cinstirea acestuia.

NOTE/SURSE___________________________

– (*): Terorismul actual din Orientul Mijlociu tinteste slabirea regiunii prin anarhizare si haotizare, pe baza carora Globalismul sa poata prelua controlul. Planul globalist prevede infiintarea unei mari colonii centralizate (federatie), dominate de evrei: „Marele Orient Mijlociu” sau „Statele Unite Arabe”, dupa modelul colonial al Statelor Unite ale Americii. Pe arabi se retesteaza, acum, metoda terorista de a crea din haos un megastat totalitar. Metoda terorista a fost experimentata de globalisti pe rusi, in 1917, prin crearea URSS, care a existat pana in 1991. Cele doua razboaie mondiale au urmarit controlul global.

https://saccsiv.wordpress.com/2020/12/12/100-de-ani-de-la-atentatul-cu-bomba-din-senatul-romaniei/

https://ro.wikipedia.org/wiki/Atentatul_din_Senatul_Rom%C3%A2niei_din_1920

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: