Stăpânul învaţă sluga hoaţă: Caz de trișare în masă a examenelor la școala militară americană West Point

SUA: Şcoala militară West Point, zguduită de un scandal, după ce un numar mare de elevi au trişat la examene

Prestigioasa şcoală militară americană West Point, sau cel putin astfel legendata pana de curand, a fost scena unui mare scandal, după ce peste 70 de elevi au fost acuzaţi că au trişat la un examen de matematică în primăvară, cea mai gravă încălcare a “codului de onoare” al instituţiei din 1976. Examenul a fost online, din cauza pandemiei, iar trisori au fost aproape toti din primul an de studii.

“Un cadet nu minte, nu trişează, nu fură şi nu tolerează să se facă astfel de lucruri”, au scris Globalistii în codul şcolii, urmarind o modelare specifica a celor care vor sluji in armata ideologica a Globalismului. Dintre elevii vinovati ca au trisat, unii si-au dat demisia. Cei ramasi urmează un program punitiv-indoctrinator, denumit “Special Leader Development Program”, de “reabilitare”. Ca tovarasii care se abateau de la cauza Comunismului si erau “reeducati”.

Dincolo de recursul la coduri si rezolutii, care nu rezolva fondul problemei, trisarea cadetilor de la West Point are o explicatie sociologica. Ei nu sunt nici mai buni nici mai rai decat mediul civil din care provin, dar nici decat cel militar in care sunt formati. Sefii si instructorii din armata americana sunt foarte adaptati la sistemul corupt si coruptibil al Globalismului, care este o lege a selectiei darwiniste, a promovarii in grade si in functii militare.

Totul pleaca de la leadershipul politic al SUA – pestele de la cap se impute! -, unde trisarea este neoficial litera de lege a competitiei in aparatul de partid, in administratie si in alegeri. In anul alegerilor prezidentiale americane, s-a inregistrat cea mai mare frauda electorala din istoria SUA si cea mai mare lipsa de onoare si respect intre candidatii prezidentiali si intre partidele lor politice, democrat si republican. Coruptia si trisarea sunt legi ale reproductiei Globalismului, aidoma acumularii salbatice a capitalului. De la ele nu fac exceptie nici cadetii si nici corpul militar, de conducere si de executie. Altfel spus, stapanii Globalisti isi invata slugile hoate! Globalistii nu s-au desprins niciodata de regnul animal, si nici nu o vor face vreodata. 

Trisarea la examene nu este singurul scandal. In urma cu cativa ani a fost scandalul capetelor sparte, in jocul distractiv „bataia cu perne”. Unii cadeti au fost invatati de instructori sa ascunda in fetele de perne gamele metalice, cu scopul neonorabil de a incalca in ascuns regulile pentru a „invinge”. Ceea ce trebuia sa fie un joc curat s-a incheiat cu sange, capete sparte si la spital. Dar si mai neonorante si crude sunt lectiile nu de a apara frontierele si teritoriul SUA, ci de a ataca alte tari si a ucide oameni nevinovati, copii, femei, batrani, orice persoane civile lipsite de aparare. Cum fiecare domeniu are rabini ideologici, usor de identificat dupa cei care le tin cursuri si discursuri, ce nu li se spune si nu scrie in cursuri, dar e primul lucru pe care cadetii il invata, e ca nu trebuie sa faci ce spune rabinul, ci ce face rabinul! Cand seniorii politici fraudeaza, nicio lectie politica despre onoare nu-i va impiedica pe juniori sa fraudeze!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: