Un colind de pandemie tulburator, cu un cod nedeslusit: O ruga? Un avertisment? O revolta?

Chemarii la colind nu-i raspunde nimeni. Nicio tipenie de om pe strazi. Orasul parca este fara viata. Ca dupa un genocid pandemic. Facut, adica, de om. In acest pustiu apare, intr-un tarziu, un catel ratacitor. El pare singura farama de viata.

Ce ascunde vocea grava a sopranei? O ruga? Un avertisment? O revolta? Doar un lucru este cert. Teama nu priveste pandemia sau vaccinarea, ci vaccinul. Ea este fata de cine l-a facut si de ce a pus in el. Vaccinurile provenind din spatiul concentrationar al Globalismului nu se bucura de incredere.

Rautatile savarsite de Globalism impotriva Vietii si Natiunilor nu pot fi ignorate. Nici denunturile facute de oameni politici, lideri spirituali si experti privind manipularea Globalista a pandemiei si vaccinului. Covidarea si vaccinarea, care sunt doua isterii in crestere si strans legate intre ele precum cauza si efectul, se inscriu in paradigma satanisto-globalista „creaza problema – instiga reactia – forteaza solutia”. Acesta sa fie oare codul colindului caruia nu-i raspunde nimeni?      

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: