“Modelul” globalist de fraudare a alegerilor a explodat: In Myanmar, armata a declarat stare de urgenţă postelectorala, pe o perioadă de un an

Criză postelectorala in Myanmar: Armata a declarat stare de urgenţă pe o perioadă de un an, in urma fraudarii, neremediate, a alegerilor legislative din noiembrie

Myanmar (Birmania), a doua tara ca marime din Asia de Sud-Est, a fost pentru a doua oara tinta globalistilor. Prima tentativa, esuata, de preluare globalista a controlului asupra Myanmar a fost prin instrumentarea violentelor antistatele ale minoritatii musulmane rohingya. Prin intermediul unor grupari teroriste islamice, apartinand rohingya, globalistii au incercat sa destabilizeze guvernul si statul acestei tari asiatice. Gruparile rohingya care au atacat statul de drept din Myanmar au fost expulzate.

A doua operatiune de instalare a controlului globalist in Myanmar, de aceasta data reusita, a fost prin falsificarea grosolana a alegerilor legislative de anul trecut, in noiembrie. In aceeasi perioada au avut loc si controversatele alegeri prezidentiale din SUA, care au fost violent denuntate ca fiind fraudate masiv. In Myanmar, armata denunţă de mai multe săptămâni nereguli grave în desfăşurarea alegerilor parlamentare, care insa nu au fost remediate. Partidul condus de câştigătoarea Premiului Nobel pentru Pace din 1991, Aung San Suu Kyi – criticată pe scară largă la nivel internaţional pentru modul de gestionare a crizei musulmanilor rohingya, dar care continuă să se bucure de sprijinul majorităţii populaţiei -, a câştigat covarsitor alegerile parlamentare din noiembrie, obţinând 83% din cele 476 de mandate.

Burma country map - Myanmar country map (South-Eastern Asia - Asia)

Myanmar (Birmania): Dintr-o privire i se vede pozitia geostrategica, pe care globalistii o jinduiesc enorm. Dar aceasta tara asiatica e si foarte bogata in resurse, dupa care globalistilor li se scurg ochii lacomi!

Purtătorul de cuvânt al armatei, Zaw Min Tun, a acuzat săptămâna trecută, într-o conferinţă de presă, ca, sub pretextul pandemiei coronavirus, alegerile “nu au fost nici libere şi nici corecte”. Militarii au avertizat ca fraudarea alegerilor si nelegitimitatea rezultatelor electorale nu pot fi lasate sa infranga vointa populara si sa guverneze in Myanmar. Ei nu au exclus preluarea controlului de către armata, pentru a gestiona ceea ce califica drept o criză politică. Generalul Min Aung Hlaing, seful armatei din Myanmar, a declarat, miercuri, că, în anumite circumstanţe, Constituţia ar putea fi “revocată”.

Urmare a neinlaturarii grosolanului fals electoral, armata din Myanmar a declarat, in zorii zilei de luni, stare de urgenţă pe o perioadă de un an. Armata a numit un general preşedinte interimar, după arestarea liderei de facto a guvernului, Aung San Suu Kyi, a preşedintelui Win Myint, a altor oficiali din Liga Naţională pentru Democraţie (LND), dar şi din alte partide mai mici. Starea de urgenta este necesară pentru a păstra “stabilitatea” statului, au anunţat militarii, într-o declaraţie la postul de televiziune al armatei. Noul preşedinte interimar este Myint Swe, care anterior starii de urgenta deţinea funcţia de vicepreşedinte. Controlul functionarii autoritatilor statului pe timpul starii de urgenta va fi exercitat de seful armatei, Min Aung Hlaing. Telecomunicaţiile şi accesul la internet sunt suspendate, singurul canal de comunicare funcţional fiind cel al armatei. Ca o concluzie generala, pornind de la premisele americane si myanmareze, se poate spune ca “modelul” globalist de fraudare a alegerilor, in SUA si exportat in alte tari, nu a mai rezistat si a crapat. Armatele nationale nu pot fi spectatoare la jocurile globalistilor impotriva popoarelor si tarilor lor.

Intr-o reactie globalista, care face abstractie de barna din propriul ochi, SUA au cerut armatei din Myanmar sa revina la statu quo – la situatia de dupa fraudarea alegerilor si de dinaintea declararii starii de urgenta – şi au ameninţat că vor reacţiona in cazul unui răspuns negativ. “Statele Unite se opun oricărei încercări de modificare a rezultatelor alegerilor recente sau de obstrucţionare a unei tranziţii democratice în Myanmar şi vor acţiona împotriva celor responsabili în cazul în care aceste măsuri (arestările) nu sunt abandonate”, a anunţat, într-un comunicat, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, dintr-un Washington intesat de trupe, pentru securizarea regimului contestat al progresistului Joe Biden. Ei, na!, cum sa accepte SUA  corectarea falsului electoral din Myanmar, cand la ele acasa nu au facut-o si la care globalistii au lucrat cu atata sarg! Democratia in SUA a sucombat, dupa fraudarea alegerilor prezidentiale americane si asaltul asupra Capitoliului!

Criza postelectorala din Myanmar: Washingtonul ameninţă să reacţioneze în cazul in care armata nu va reveni la statu quo-ul de dupa fraudarea globalista a alegerilor legislative

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: