Amestec agresiv al Casei Albe în Rusia: Vor reuşi Globaliştii să influenţeze următoarele alegeri pentru Kremlin, în favoarea opozantului Navalnîi?

Asaltul asupra Capitoliului

Revolutie in SUA: Ocuparea Capitoliului

La Casa Alba pare sa fi ramas acelasi unilateralism, dupa atipica schimbare de presedinti, in care succesorul Joe Biden e violent si vocal asaltat de acuzatii de fraudare a scrutinului prezidential. Continua imperturbabil intruziunile in alte tari, pentru a le influenta sau falsifica alegerile, cu scopul de a aduce in fruntea lor lideri aliniati intereselor SUA.

Imaginea articolului FOTO: Stare de asediu în SUA. Garda Naţională a fost convocată în Washington DC

Garda Nationala, convocata in Washington, gata sa reprime revolutia americanilor, care denunta fraudarea masiva a alegerilor prezidentiale

Forte armate si politienesti au umplut Washington pentru a-l pazi pe noul presedinte, iar serviciile de justitie politica si de agenti secreti lanseaza in serie acuzatii false de complot si insurectie, care vizeaza oponentii regimului progresist si  intimidarea americanilor care denunta fraudarea alegerilor. Totodata, diplomatia globalista cauta sa influenteze, de pe acum, viitoarele alegeri prezidentiale din Rusia.

Joe Biden, noul președinte al SUA, alături de Prima Doamnă Jill Biden

Joe Biden, investit presedinte al Americii, dar fara America

Preocuparea intensiva a SUA pentru cresterea exponentiala a imaginii internationale a lui Aleksei Navalnîi, de principal aparator al drepturilor omului in Rusia si de adversar politic ireconciliabil al preşedintelui rus Vladimir Putin, suscita ideea ca opozantul rus e in centrul unui scenariu geopolitic globalist, care are tinte electorale. Ipoteza e puternic sustinuta de succesul prepararii mediatice si evenimentiale a recentului context electoral american, care a rasturnat impredictibil balanta sanselor, or mai corect spus a perceptiilor, aducandu-l pe Joe Biden la Casa Alba.

Image result for poze cu navalnii

Mass-media occidentale care l-au declarat pe Joe Biden presedinte al Americii, l-au declarat pe Aleksei Navalnii drept liderul opozitiei din Rusia

SUA utilizeaza doua denumiri pentru adversarii interni ai regimurilor din tarile pe care nu le agreaza, care ii resping globalismul: “dizidenti” in tarile comuniste, precum China, si “opozanti” in tarile democratice, ca Rusia. Dizidentii si opozantii sunt sursele din care globalismul isi recruteaza agentii de influenta. Insa prin aspectul de entitate singulara, “dizidentul” (individual) si “opozantul” (individual) au o relevanta nesemnificativa in raport cu “opozantul colectiv” care exista in SUA, exprimat de poporul colonial american.

Rusia: Opozantul Aleksei Navalnîi a fost condamnat la închisoare cu executare; isterie geopolitica în SUA si in Occident

Opozantul colectiv din Statele Unite a fost vizibil in asaltarea Capitoliului si in numeroase alte episoade prin care poporul nativ american a manifestat – prin organizatii de dreapta – pentru a cere sa i se respecte indigenitatea si suprematia majoritatii sale covarsitoare, pe care progresistii o vaneaza ca “terorism intern”, nepermitandu-i libertatea de a protesta pasnic. In Rusia, opozantul individual Aleksei Navalnîi nu are o sustinere critica. Dimpotriva, el este respins in masa de rusi, ca agent strain, corupt de globalisti. De fapt, ce este cu adevarat Navalnîi? In primul rand, el este un infractor de drept comun, deghizat in opozant si detinut politic. Navalnîi este un surescitat de obsesia accederii la putere, spre care este impins de la spate de globalisti, dar si un delincvent electoral, un atacator al democratiei, care incalca legea vointei electoratului rus.

Image result for poze ambasada SUA din moscova

Ambasada SUA din Rusia, acuzata de ingerință în protestele pro-Navalnîi. Ea anunțase pe site-ul sau unde urmau să aibă loc protestele

Ambasada SUA din Rusia a fost activa in amorsarea si intretinerea protestelor pro-Navalnîi. Ea a indicat pe pagina sa de Facebook punctele de adunare si traseele de deplasare ale demonstrantilor; a utilizat agenti instigatori pe retelele de socializare. Din motive de securitate, Rusia a fost foarte aproape de decizia de a suspenda accesul la internet. Totusi, la cea mai numeroasa demonstratie nu au participat mai mult de 40.000 de protestatari. Justitia si-a urmat insa cursul. Un tribunal din Moscova l-a condamnat, marţi, pe Navalnîi la trei ani şi jumătate de închisoare, pentru că acesta a încălcat condiţiile de eliberare în urma unei condamnări cu suspendare în 2014, pentru delapidare. Durata detentiei va fi de doi ani si opt luni, fiind scazut timpul de arest la domiciliu. Navalnîi a fost arestat in ianuarie pe un aeroport din Moscova la revenirea din Germania, unde a primit îngrijiri medicale după ce ar fi fost otrăvit în august cu Noviciok, un agent neurotoxic militar.

SUA cer Moscovei să-l elibereze ”imediat şi necondiţionat” pe opozantul rus Navalnîi

Reactia SUA si a Occidentului la condamnarea protejatului si legendatului lor Aleksei Navalnîi a fost stridenta si in valuri. Un semn ca Rusia a atins un punct nevralgic, probabil al unui plan americano-european de alternativa pentru Kremlin, la alegerile prezidentiale ruse din 2024. Aceasta modelare timpurie a viitorului context electoral din Rusia are neindoielnic in vedere faptul ca rusii au o buna imunitate la manipulare. Insa in trei ani, cat mai sunt pana la scrutin, se mai pot intampla multe alte lucruri, care sa intrerupa continuitatea. Nu ar fi ceva surprinzator daca Occidentul ii va acorda lui Aleksei Navalnîi Premiul Nobel pentru Pace, pentru a-i supralicita imaginea politica internationala.

Şeful diplomaţiei UE solicită ”eliberarea imediată” a opozantului rus Navalnîi

SUA şi-au exprimat foarte vocal, marţi, “profunda îngrijorare” după condamnarea opozantului rus Aleksei Navalnîi, cerând Rusiei să-l elibereze “imediat şi necondiţionat”. Cuvintelnicii de serviciu ai Casei Albe, care au facut selectia termenilor lexicali pentru acest mesaj antirusesc si globalist, au calculat ca termenii sa aiba un impact semantic maxim, prin aroganta si caracter intruziv. Evident, frizeaza ridicolul. SUA au morti, raniti, sute de urmariti penal si o politica a fricii fara precedent, de tip fascist, dupa episodul “Capitoliu”, cand Trump i-a instigat la “insurectie” si Biden i-a luat la constrans pentru “seditie”.

Angela Merkel cere eliberarea lui Navalnîi, încetarea represiunii manifestaţiilor

A fost un prilej de retorica acuta pentru noul secretar de stat american, Antony Blinken. “În timp ce lucrăm cu Rusia pentru apărarea intereselor Statelor Unite, ne vom coordona îndeaproape cu aliaţii şi partenerii noştri pentru ca Rusia să răspundă pentru nerespectarea drepturilor cetăţenilor săi”, a afirmat Blinken, potrivit unui comunicat. Unilateralismul lui Blinken este usor de decodificat. El se supraordoneaza, practic si explicit, atat Rusiei, cat si aliatilor si partenerilor SUA, confirmand ca globalismul isi trage intotdeauna forta majora de la natiuni si impotriva natiunilor! O parte mica, dar cu tupeu mare, isi ascunde rasismul in metonimia “popor ales” si vrea sa guverneze intregul! O misiune imposibila!

Moscova denunţă ‘isteria’ excesivă a Occidentului în legătură cu procesul lui Navalnîi

Care ar fi miza si urmarea unui foarte probabil plan globalist de tip “Aleksei Navalnîi la Kremlin”? Raspunsurile le vom afla din cercetarea istorica a “cooperarii” asimetrice dintre Rusia si SUA din perioada Boris Eltin-Bill Clinton. Sa ne amintim de vizita de pomina a presedintelui rus Eltin la Washington, in 1995, cand s-a imbatat atat de rau ca a fost gasit in boxeri pe bulevard, incercand sa ia un taxi pentru a merge sa-si cumpere o pizza! Episodul a fost povestit de presedintele american Bill Clinton, intr-o carte biografica. SUA isi aflase omul la Kremlin! Prin papusarea betivului de la Kremlin, Casa Alba a reusit sa instaureze unipolarismul SUA, care a fost cea mai neagra etapa din istoria relatiilor internationale de dupa Razboiul Rece. Revenirea la democratia internationala a multipolarismului a fost posibila datorita natiocratului multilateralist Vladimir Vladimirovici Putin, succesorul lui Eltin. SUA urmaresc sa decompetitioneze din nou Rusia, sa o faca sa-i accepte globalismul, subjugator de natiuni. Vor cunoaste o a doua perioada de unipolarism daca la Kremlin vor avea o noua marioneta. Ciorna acestei marionete a globalismului pare sa fie detinutul de drept comun si delincventul electoral Aleksei Navalnîi. E cea mai plauzibila explicatie a sustinerii agresive si cu bataie lunga a acestuia de catre SUA.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: