Israel, o tara prea mica pentru o lume atat de mare: Netanyahu se lauda cu recorduri de eficienta a vaccinarii persoanelor peste 65 de ani, cum se laudau comunistii cu productiile la hectar

Coronavirus: Israelul anunţă cu aplomb un nou „succes”, care stimuleaza productia si vanzarile de vaccinuri: Vaccinarea a redus cu aproape 50% cazurile de COVID-19 la persoanele de peste 60 de ani

De cand cu pandemia de coronavirus, suspiciunile cauzale au izolat international Israelul. Ca niciodata. Chiar daca nu-i mai da nimeni atentie sau oamenii isi dau coate cand se lauda, premierul israelian Benjamin Netanyahu, pentru care democratia pare sa nu mai functioneze, de l-a facut uitat in functie sine die, incearca sa capteze atentia internationala prin diverse viclenii. Asa cum negutatorii, priceputi in ale inselatoriei – la pret, la cantar, la calitate etc. – isi lauda mereu marfurile, oricat de proaste ar fi, doar-doar vor gasi clienti naivi care sa le cumpere.

Cel mai recent anunt al lui Netanyahu, facut joi, se refera la faptul ca vaccinarea persoanelor cu vârste de peste 60 de ani din Israel ar fi redus cu aproape 50% incidenţa maladiei COVID-19 în această categorie demografică, în care şi numărul cazurilor grave a scăzut cu peste 25% în ultimele două săptămâni. Netanyahu poate sa declare orice, dar nimeni nu este obligat sa-l si creada. Mai ales ca multe din declaratiile sale din trecut s-au dovedit simple baloane de sapun, care s-au spart unele dupa altele. De mult timp, s-a constatat ca anunturile medicale din lumea globalista sunt pur comerciale, fara nicio legatura cu sanatatea. Multe medicamente si vaccinuri sunt adevarate otravuri, care fac bolnavi si, implicit, bani.

Substratul vorbariei globaliste care tot largeste aria si eficienta vaccinurilor e de a mari cifra vanzarilor si de afaceri ale Big Pharma. Se tot anunta ca apar noi tulpini de coronavirus, ca acesta se transmite si prin fecale, canalizare, sobolani, pasari si alte animale, ca e nevoie de cat mai multe testari si de cat mai multe vaccinuri, ca vaccinarea trebuie sa fie anuala, ca trebuie vaccinate toate grupele de varsta, incepand de la copii pana la persoanele cele mai in varsta, ca trebuie vaccinate si animalele de companie etc. Toate trimit la cresterea vanzarilor si cumpararilor de vaccinuri! Riscul cel mai mare e ca afacerile cu vaccinuri anticovid sa incapa pe mainile crimei organizate. Daca nu or fi si incaput. Or daca nu cumva Big Pharma e crima organizata cuibarita in sanatate, care e o sursa imensa de profituri globaliste.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: