Coronavirus: Medicamentul “minune” versus vaccinul “zeama de orz”: Exercitii globaliste de marketing si antimarketing in beneficiul BigPharma

Medicament-minune, descoperit în Israel. Poate trata Covid-19 în mai puțin de șapte zile

Sursa foto: Preluare dupa Iulia Moise, evz.ro

Romania vrea sa nu mai cumpere vaccin anti-covid, ci sa-l produca. Premierul Florin Cîțu a spus in urma cu cateva zile ca am putea sa producem in tara unul dintre vaccinurile anti-covid, la Institutul Cantacuzino. Sa fi provocat acest anunt o alerta big pharma? Foarte probabil ca globalistii sa gandeasca: “Ce se va alege din plandemia si din profiturile noastre, daca multe natiuni isi vor face la ele acasa vaccinuri anti-covid?!”. Iata doua alte secvente succesive, care nu cred ca sunt intamplatoare, ci se leaga de prima.

Luni seară, la Digi 24, Herman Berkovits, medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu, a declarat că în Israel oamenii de știință au descoperit un medicament “minune” care vindeca boala provocată de covid-19 în doar câteva zile. Doctorul Bercovits si-a incheiat naratiunea despre medicamentul evreiesc “minune” cu o doua flash-uri comerciale: (1) ”Trebuie remarcat că nu au fost niciun fel de efecte secundare. Dacă o să avem noroc, în două luni vom putea produce milioane de doze pentru inhalație și vom putea trata boala.” (2) „Mergeți să vă vaccinați, că vaccinul poate să salveze viața ta și a familiei, să nu uităm că asta e o colaborare între vaccinuri și medicamente.”

Marti dimineata a aparut pe Contributors.ro un articol intitulat “Institutul Cantacuzino, de la vaccinuri la zeama de orz”, scris de Alexandru Toma Patrascu, liderul unui ONG numit “ASUR”. Articolul e unul de reactie, cumulata cu cea evocata, de luni seara, de la Digi24. Ar putea fi considerat din categoria celor de tip “Pac, la Razboiu!”, o expresie celebra din piesa “O scrisoare pierduta” a dramaturgului Ion Luca Caragiale. Dupa ce prin acel ong propagandistic si bine stipendiat de globalisti se tot denigreaza religia crestina ortodoxa, articolul in cauza vine si el cu noi microbi ai intrigii si denigrarii. Tinta de aceasta data e Institutul Cantacuzino, de cercetare in domeniul medico-farmaceutic (microbiologie, virusologie). Autorul ia in deradere capacitatea acestui institut de a produce vaccinuri si le decredibilizeaza “preventiv” pe piata pharma. Cele doua exercitii combinate, de marketing al doctoriei “minune” anticovid si de dispretuire a unui posibil vaccin cantacuzin, ca pe o “zeama de orz”, sunt in beneficiul big pharma.

https://www.contributors.ro/institutul-cantacuzino-de-la-vaccinuri-la-zeama-de-orz/

https://evz.ro/medicament-minune-covid-19-israel.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: