Mizantropul Bill Gates planifică alte pandemii: Trei „inovații” prin care face din coronavirus o stare de psihoză perpetuă și își umflă neîncetat conturile

inchide

Globalistul Bill Gates anunta „trei inovații” pentru industria big pharma, despre care pretinde care vor ajuta America (și nu numai) să înfrunte cu „succes” următoarea (?) pandemie!

Globalistii isi ascund mizantropia sub paravanul filantropiei. Autodefinirile globaliste prin opusuri fac parte din codul orwellian. Miliardarul american Bill Gates e un autodeclarat filantrop. In fapt, prin planurile sale de reducere a populatiei lumii, care sunt istoric documentate, Bill Gates este un mizantrop. Ca si americanul evreu George Soros, colegul sau de miliarde, mizantropie si falsa filantropie.

Obscura pandemie de coronavirus, ale carei cauze nenaturale sunt banuite, dar abil ocolite, continuă să facă ravagii si sa-i aduca foarte multi bani lui Bill Gates. Prin Fundația Melinda & Bill Gates, miliardarul a investit pana acum 1,75 miliarde de dolari în afaceri pharma cu vaccinuri, testari si orice activitati conexe privind Covid-19, care e cel mai profitabil domeniu al momentului. Aceasta pandemie, cu tulpini si valuri succesive, e raiul afaceristilor globalisti, potrivit dictonului lor „in orice criza exista o oportunitate”.

Plandemistul Bill Gates/ Foto bbc.com

Recent, Gates a imaginat un mecanism de influentare globala, bazat pe intretinerea psihozei pandemice, prin care practic din coronavirus face o stare perpetua, care ii umfla neincetat conturile. Acest mecanism de influentare psiho-pandemica cuprinde asa-zise trei inventii ale lui Bill Gates: (1) „Mega-testare” și tratamente mai rapide – o „mega-platformă” de diagnosticare, care să testeze până la 20% din populația globală în fiecare săptămână”; (2) „Pompierii pandemiilor” care observă focarele: echipe de 3.000 de experți în sănătate cu sarcina de a identifica o pandemie și să ia măsuri; (3) „Jocuri de-a microbii” și “simulări”, la scara mondiala: pentru antrenarea expertilor pandemici, similare jocurile de război ale militarilor. Prin aceste trei “inventii”, pandemiomanul afacerist Bill Gates se autoplaseaza cu abilitate in centrul crizei si atentiei,  intretine psihoza coronavirus si isi dezvolta afacerile in industria big pharma.

Sfaturile lui Bill Gates: 3 inovații care vor ajuta America să depășească următoarea pandemie

Fundatia Bill si Melinda Gates comunica Lumii, in scrisoarea anuala a fundatiei, trei sfaturi de „razboi” impotriva covid, care ii cresc piata si profiturile pentru industria big pharma

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: