Boris Johnson spune lucruri fantastice: SUA au revenit în poziţia de “lider” al lumii libere

Boris Johnson: SUA au revenit în poziţia de lider al lumii libere

Premierul britanic Boris Johnson s-a hazardat, vineri, cu o declaratie fantastica, la propriu. In cadrul Conferinţei de Securitate de la Munchen, Johnson a salutat, in mod corect, revenirea Statelor Unite ale Americii de partea Lumii Libere.

Insa, mai departe, premierul britanic a fantazat, sustinand ca SUA ar fi revenit in pozitia de “lider” al Lumii Libere. S-avem pardon, nimeni nu garanteaza, iar o pretentie nu e legitima, ca cine pleaca de pe un scaun il va gasi liber dupa patru ani si il va ocupa ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Ce faci daca intre timp locul s-a ocupat, iar derapajele unilateraliste si anarhiste nu te mai recomanda ca lider?!

“Aşa cum aţi văzut şi auzit anterior, America a revenit fără rezerve în poziţia de lider al lumii libere, iar acesta este un lucru fantastic”, a afirmat Johnson, făcând referire la un discurs anterior al preşedintelui american Joe Biden, la conferinta virtuala de la Munchen. El a mai spus că ţările occidentale si-au adunat din nou “puterea şi expertiza lor formidabile”, parand sa uite ca Marea Britanie tocmai ce s-a indepartat prin Brexit de lumea occidentala europeana.  

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: