O masinarie de muschi si de energie, ca de tip masculin: Dopajul camuflat, secretul performantei jucatoarei americane de tenis Serena Williams?

Serena Williams atrage tot mai interogativ atentia prin masa mare de muschi si energie, ca de barbat supertanar.  Corpolenta ei pare potrivita mai degraba pentru lupte sau alte sporturi grele. Iar la schimbarea prefixului de varsta, care este si un indiciu nemilos privind coborarea limitelor fizice, nu mai este deloc foarte tanara.

Cu toate aceste lucruri potrivnice sexului feminin si naturii umane, cel putin din lumea sportului, Serena Williams se misca pe terenul de tenis cu o usurinta deconcertanta, ca si cand ar fi o foarte supla atleta. Dopajul camuflat sa fie oare secretul performantei jucatoarei de tenis americane?

Suspiciuni au tot circulat. Ele au fost induse si de respingerea de catre Serena Williamas a unor controale anti-doping, pe care, dintr-un complex sau o cauza numai de ea stiuta, le-a calificat “rasiste”. Acest subterfugiu e privit cu scepticism de observatori. Sa fie Serena Williams sub efectul unor injectii ale unui “Theodor Morell”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: