A doua pecete a sclaviei: Vaccinarea anticovid

Israel: Lege netanyahista privind identificarea si discriminarea israelienilor nevaccinati
Sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/international/israel-parlamentul-a-votat-o-lege-care-permite-autoritatilor-sa-afle-numele-persoanelor-nevaccinate.html

Evreii sunt cel mai abuzat emotional si lipsit de libertate popor de catre liderii lor politico-religiosi. De la Abraham si Moise, dominatia evreilor de catre evrei a fost simultan politica, religioasa si militara. Cele trei functii se impleteau indistinct in exercitarea lor de catre o aceeasi persoana, liderul suprem. Si azi, cu toata divizarea formala a puterii din Israel, o slabiciune pusa in scena ca virtute, care intern nu are niciun impact, avand exclusiv o functie externa de manipulare si imitatie, rabinii sunt adevarata putere din spatele puterii politice evreiesti, care doar aparent e laica.

Abraham (Avraam) a avut ideea diabolica sa-si insemneze oamenii ca pe vite, obligandu-i sa poarte semnul circumciziei ca pe un semn al proprietatii sale private, insa abil ambalat intr-un pretins legamant cu divinitatea. Premierul israelian Benjamin Netanyahu, al carui imaginar pare sa-l imite pe cel al lui Abraham (ca o coincidenta, nostima sau sumbra, sotia lui Netanyahu se numeste tot Sara, ca sotia lui Abraham!) recurge la pandemie ca la o oportunitate de a le aplica evreilor o a doua pecete a sclaviei, sub forma vaccinarii anticovid. Ce se afla cu adevarat in vaccinul anticovid iudaic este un secret suprem, de stat si religios, al Israelului.

Posibilitatea ca vaccinul anticovid care se administreaza evreilor de rand sa contina un agent de manipulare genetica si digitala este foarte reala, in termeni tehnico-medicali si ai „vointei de putere” (Nietzsche). Parlamentul Israelului a votat o lege, miercuri, care da dreptul ca ministerul sănătăţii să comunice altor autoritati – autoritati locale, ministerul educatiei, ministerul afacerilor  sociale -,  iar acestora dreptul de a cere, date privind identitatea persoanelor nevaccinate, cu numele, adresele şi numerele de telefon.

Pretextul invocat de aceasta lege, valabilă trei luni sau până când pandemia va fi declarata oficial încheiată (de fapt, pana cand toti evreii vor fi vaccinati), este de a “permite acestor organisme să încurajeze oamenii să se vaccineze, adresându-se lor personal”, potrivit unui comunicat al parlamentului israelian. Israel şi-a redeschis duminică centrele comerciale şi comerţul stradal pentru întreaga populaţie, dupa ce a iesit din a treia carantină impotriva epidemiei de coronavirus.

Redeschiderea comerciala este insa profund discriminatorie si, pe fond, desi mascat, coercitiva. Ea ataca insidios libertatea si drepturile omului de a-si procura cele necesare vietii, pentru a-l obliga indirect, prin conditionarea perfida a vietii si prin presiunea psihologica a discutiilor de “convingere”, sa accepte semnul, pecetea vaccinului. Doar unele locuri sunt deschise pentru toţi evreii, in timp ce altele sunt accesibile doar evreilor care au o “insignă verde”, semn că ei au primit a doua doză de vaccin în urmă cu cel puţin o săptămână sau că s-au recuperat după boala covid-19. Se deschide in felul acesta calea spre luarea in stapanire totala a fiintei umane. Netanyahu, care le impune evreilor “insigna verde”, este la fel de dictator si de diabolic ca Hitler, care le-a impus evreilor “insigna galbena”.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: