O nouă diversiune, în Golful Oman? Și-a găurit exploziv nava proprie pentru a culpabiliza Iranul?

Netanyahu afirmă, tendentios si fara dovezi, că Iranul s-ar afla „clar” în spatele exploziei de la bordul unei nave israeliene în Golful Oman

Dupa ce uzufructarul teoriei conspiratiei privind “insurectia” de la Capitoliul SUA domneste la Casa Alba, nici Tel Avivul nu se lasa mai prejos. Autocratul si coruptul premier israelian Benjamin Netanyahu a nascocit, luni, o noua teorie a conspiratiei pentru a culpabiliza Iranul. El a acuzat Iranul ca ar fi provocat explozia de săptămâna trecută la bordul unei nave a Israelului, în Golful Oman.

Explozia a avut loc joi, cauzand două găuri mari în pereţii navei, care plecase din portul saudit Dammam spre Singapore. “Este evident că acesta e un act iranian. Iranul este cel mai mare inamic al Israelului şi îl vom lovi peste tot în regiune”, a spus intrigantul si belicosul Netanyahu, care terorizeaza armat tari din regiune, din care Israel a acaparat teritorii. De altfel, amenintarea textuala „îl vom lovi peste tot în regiune” este suta la suta terorista.

Insa aburii minciunilor evreiesti s-au risipit de mult. A devenit clar ca terorismul este politica de stat specifica acapararii primitive de teritorii arabe, ceea ce nu e cazul civilizatiei iraniene. Scopul strategic al Iranului islamic, care e in concordanta deplina cu scopul comun al tuturor tarilor islamice arabe, e de a elibera Orientul Mijlociu de sub dominatia coloniala dualista a SUA si Israel.

Din aceasta perspectiva geostrategica, care se bucura de o larga sustinere internationala, decurg doua variante cauzale privind explozia de pe nava israeliana. Prima si cea mai probabila e ca evreii si-au gaurit singuri nava, pentru a-i culpabiliza pe iranieni. A doua, desi improbabila nu poate fi totusi exclusa total, e sa fi fost un act de rezistenta regionala, care nu are nuanta etnica.

Netanyahu e intr-o dubla eroare. Iranul nu e cel mai mare sau singurul adversar al politicii globaliste a Israelului, care doctrinar si genealogic se otraveste cu ideea toxica a rasei supreme. Iranul nu e un inamic etnic sau religios al Israelului, ci al comportamentului inuman si metodelor barbare ale Israelului. Netanyahu se insala ca se va putea folosi la nesfarsit de regiune ca de o jungla, in care sa-i atace nestingherit pe cei care nu-i accepta dominatia.   

inchide

Nava israeliana Helios Ray, la bordul careia a avut loc o explozie inexplicabila, in Golful Oman, care s-a soldat cu doua gauri in pereti/ Foto: Captura YouTube

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: