Expiratul Trump prefigurează următoarea criză a SUA: Va anunţa dacă va mai candida la Casa Albă după alegerile parţiale pentru Congres din 2022

SUA: Cadavrul politic Trump inca mai „misca”: El a anuntat ca va decide dacă va mai candida după alegerile parţiale pentru Congres din 2022!

E siderant ca “martoaga” Trump – unul din cuvintele cu care acesta isi coloreaza limbajul politic – si republicanii “bipartizani” cu Biden cocheteaza inca cu ideea recandidarii pentru Casa Alba a celui al carui nume a fost similar, cand era presedinte, cu cel de dezastru al Statelor Unite.   

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat aiuritor, marţi, că va decide dacă va mai candida pentru un nou mandat la Casa Albă după alegerile partiale pentru Congres din noiembrie 2022, cand spera ca republicanii vor recâştiga controlul în cele doua Camere parlamentare.

Trump a jucat de fapt alba-neagra cu Joe Biden, fiind responsabil, colaborativ si instigativ, de pierderea alegerilor prezidentiale in favoarea fascismului “progresist” si a controlului in Camera Reprezentantilor si in Senat, dandu-i lui Biden posibilitatea unei dictaturi constitutionale perfecte. Daca anuntul va fi de recandidare, Trump va anunta de fapt urmatoarea criza a SUA. Cand zeii ii iau unui lider mintile, poporul trebuie sa se mobilizeze sa-l claseze!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: