Seful Pentagonului, in India: De ce Lloyd Austin cumuleaza atributiuni ale presedintelui american si ale secretarului de stat, pe timpul vizitei?

Seful Pentagonului Lloyd Austin, in India. El indeplineste si atributiuni ale presedintelui SUA si ale secretarului de stat, pe timpul vizitei.

Globalismul isi intinde tentaculele spre Natiunea Indiana. Secretarul american al apărării Lloyd Austin se afla in vizita in India. Scopul anuntat e cel de consolidare a relatiilor SUA cu India în domeniul securităţii. Cel urmarit in ascuns e neocolonial, neindoielnic (UK se incalzeste pe margine!).

Ceea ce surprinde este ca secretarul apararii cumuleaza pe timpul vizitei atributiuni ale presedintelui american si ale secretarului de stat. Care sa fie cauza? Sa fie India o prada atat de usoara pentru Globalisti? Austin a avut intrevederi cu omologul indian Rajnath Singh, la New Delhi.

Lloyd Austin a fost primit de premierul Indiei, Narendra Modi, iar sâmbătă se va întâlni si cu ministrul de externe indian S. Jaishankar. Destul de nepotrivit un tricorn politic, diplomatic si militar pentru seful Pentagonului! De ce Biden nu si-a activat inca functia externa? Stie ca e tranzitoriu?

https://www.defenseromania.ro/washingtonul-consolideaza-relatiile-cu-india-in-domeniul-securitatii-pentru-a-combate-provocarea-chineza_609131.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: