Biden şi mascarada “condamnării” rasismului

Rasismul anti-albi al Globalistului Joe Biden: Pana si masca anticoronavirusi o are neagra (!), desi albul e specific mediului sanitar

Globalistii i-au impins din nou in fata pe Joe Biden si Kamala Harris, sa vanture alte declaratii despre „condamnarea” rasismului din SUA, care e instrumentat de servicii secrete si organizatii secrete, in slujba dominatiei coloniale asupra Americii. Nu de asiatici ii doare pe ei, ci de frica de revolta asupritilor americani impotriva asupritorilor Globalisti.

Ultimele iesiri la rampa ale Casei Albe – e surprinzator ca negrii ii suporta numele!; il vor schimba cand vor trece la nivelul urmator? – pot fi un indiciu ca indignarea populatiei majoritare americane privind crimele rasiste impotriva asiaticilor si albilor, cu armele guvernului vandute la liber minoritatilor infractoare, nu se va potoli curand. Or nu va fi cum vor Globalistii, ca mania si protestele imigrantilor europeni, asiatici si latini din SUA sa fie dezradacinate si din starea lor latenta, sa fie mute pe vecie, orice s-ar intampla. Si e foarte clar de previzibil ca li se vor intampla multe!

Preşedintele american Joe Biden a criticat duminică „otrăvurile urâte” – hmmm!, or fi si “otravuri frumoase”?; aaa, da, cele ale minciunii si manipularii! –  pe care le reprezintă „rasismul sistemic şi supremaţia albilor”, despre care a afirmat că afectează de mult timp Statele Unite. El a promis totodată să schimbe legile care permit continuarea discriminării. Evident, cuvintele sunt “importante”, cum si-a augmentat Biden prima reactie, fortata de presiunea publica, despre crimele rasiste in masa din Atlanta, dar nu si cand vin din partea unui papusar Globalist ca Joe Biden.

“Condamnarea” de catre Biden a rasismului a fost o mascarada revoltatoare. El si-a imbibat pana la saturatie mesajul pretins antirasist cu rasismul sau funciar Globalist. E un rasism atroce cand deposedezi un popor alb de libertate si de proprietate si ii impui o dictatura neagra, de import. Dupa genocidul fizic impotriva amerindienilor, Globalistii savarsesc un al doilea genocid, impotriva populatiei albe, care este un genocid politic, economic si cultural. Niciodata un lider din afara rasei unui popor nu va gandi si simti precum acesta si, pe cale de consecinta, nici nu-l va sluji cu credinta, nu-i va reprezenta aspiratiile si interesele.   

Declaraţia preşedintelui Joe Biden a urmat unei declaraţii similare a vicepreşedintei Kamala Harris, care a vorbit vineri, în Atlanta, despre istoria discriminării împotriva “americanilor” asiatici. Care “americani” asiatici?! Cei care sunt exclusi si omorati ziua in amiaza mare pentru “vina” de a fi asiatici?! Harris s-a invartit in jurul acelorasi cuvinte ca ale lui Biden, semn ca ele desemneaza fenomene naturale de respingere, care ii frig precum carbunii aprinsi pe care este pus ursul pentru a-l obliga sa “danseze” (aici e o cheie). “Rasismul este real în America şi a fost întotdeauna”, a declarat Harris. Ea a omis sa spuna ca rasismul a atins cote alarmante incepand cu administratia neagra a lui Obama si ca a devenit paroxistic in timpul campaniei sale electoarele si a lui Biden, care a fost acompaniata de violente si vandalisme ale BLM la adresa albilor, care sunt nativi si stapani istorici si de drept ai Americii. Cu Kamala Harris se intrezareste a doua dictatura neagra pentru America alba. Americanii au dreptul la o tara libera si la o natiune reala, dar din pacate acestea nu vor fi posibile atata timp cat Casa Alba va fi ocupata de Globalisti, care sunt colonizatori ai Americii. Globalistii au facut din SUA un spatiu concentrationar, in care sunt adusi imigranti pentru a-i folosi ca sclavi. O adunatura de imigranti, fara o reprezentare politica a fiecarui segment etno-rasial, in care proprietatea este concentrata in mainile unei minoritati dominante si cultura majoritatii este marginalizata, pana la a fi dispretuita ca nesemnificativa, nu este o Natiune, cu un Stat National, ci o Colonie cu Guvernorat. Globalismul e rasist prin definitie.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: