Globalismul mută Războiul Rece în Pacific: SUA vor un zid al Taiwanului şi dezbinarea geopolitică a Asiei


Şeful Pentagonului cere omologului japonez sa „coopereze stans” cu SUA impotriva Chinei continentale, cu privire la China insulara Taiwan

Ascensiunea economica a Natiunii Chineze atrage dupa sine toate Natiunile Asiei. China natiocrata e sansa Asiei de a se elibera din sclavia si saracia in care e tinuta de Globalism.

Aspiratia asiatismului spre un secol XXI asiatic, dupa secolele XIX european si XX american, are nevoie de o filosofie politica simpla si pragmatica, al carei miez incasant sa fie laitmotivul “Asia First”. Ideile motivationale “Asia First” si “Secolul Asiatic” trebuie lansate de urgenta, pentru a crea o “situatie de efervescenta” propice reinventarii Asiei.

E vital ca ideea fundamentala “Asia in primul rand” si corolarul ei “Unitatea Asiei” sa ocupe primul loc in mentalul colectiv al asiaticilor si in relatiile internationale ale Asiei. Cea mai buna sursa de inspiratie a asiatismului este europenismul, care sunt unite indisolubil in eurasianism.

Noul asiatism trebuie sa respinga orice forma de razboi rece, din care intotdeauna si in mod exclusiv s-a hranit Globalismul. Asiaticii trebuie sa arunce la cosul istoriei adversitatile interasiatice din trecut si sa se angreneze intraasiatic in relatii constructive de alianta si parteneriat.

Preambulul oricaror relatii ale asiaticilor, inauntrul si in afara Asiei, sa fie cerinta ca nimic din ce acestia intreprind, intre ei sau cu tertii, sa nu fie impotriva vreunei tari asiatice. Niciun fel de lezasiatism! Asumarea identitatii colective continentale de asiatici le va determina viitorul.

Asiaticii sa-si respecte diversitatea interna, din tarile lor, orice sistem politic tine de sacrosancta suveranitate. E imperios sa-si afirme si unitatea externa, care decurge din identitatea comuna de asiatici. Aceste doua adevaruri existentiale ii fac puternici si trebuie sa le sacralizeze.

S-a vazut de nenumarate ori ca vietile Asiaticilor nu conteaza pentru Globalisti. In Statele Unite au fost valuri de crime impotriva Asiaticilor (cel mai recent caz in Atlanta, unde au fost ucise femei nevinovate si fara aparare, de un asasin marcat de idelogia globalista a urii rasiste).

Insa chiar si la ei acasa,  pe continentul lor, asiaticii sunt tinte ale Globalistilor. Acestia din urma vor sa mute Razboiul Rece in Pacific si sa-l atate impotriva Chinei, sa faca din Taiwan un “Zid al Berlinului” si sa dezbine geopolitc Asia. Aceste teme au fost si scopul vizitelor secretarilor americani de Externe si al Apararii in Coreea de Sud si in Japonia.

Prin inacceptabile intruziuni in unitatea asiatica si instigatii impotriva unitatii poporului chinez, ministrul american al apararii, Lloyd Austin, i-a cerut omologului japonez Nobuo Kishi, saptamana trecuta, la Tokyo, ca Japonia să “coopereze strâns” cu Statele Unite în eventualitatea unor ciocniri militare între China continentala şi cea insulara Taiwan.

Aceasta intriga globalista antichineza a fost facuta publica duminica. Informatia, transmisa cu o intarziere de mai multe zile de agentia Kyodo, confirma realitatea gravei instigari de catre SUA a unor tari asiatice sa atace China, fapt denuntat cu fermitate de diplomatii chinezi la intalnirea din Alaska. Ea evidentiaza ca  Globalistii pun in pericol pacea mondiala.

In nota globalista de intrigi active si ostile tintite pe Asia, se inscrie si un comunicat comun americano-japonez, in care Austin şi Blinken si-au inserat afirmatii toxice si denaturante, spalatoare de creiere. Potrivit lor, “comportamentul Chinei, incompatibil cu actuala ordine internaţională, prezintă provocări politice, economice, militare şi tehnologice pentru alianţă şi pentru comunitatea international”.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: