Intrigi globaliste de victimizare-culpabilizare: Prin ce ar fi atat de “preţioasă” o actriţă de la Teatrul Evreiesc de Stat ca să fie “ameninţată cu moartea”?!

Prin ce ar fi atat de “pretioasa” o actrita evreica incat sa-i fie adresate “amenintari cu moartea”, asa cum pretinde Maia Morgenstern?! Diasporeana evreica a postat pe Facebook o scrisoare de amenințare, trimisa pe adresele de e-mail ale Teatrului Evreiesc de Stat si semnata extrem de provocator si de culpabilizator, ca fiind „din partea partidului AUR”. Ce saraca imaginatie a avut semnatarul!

Maia Morgenstern nu este Trump sau Biden, pentru care amenintarile cu moartea au devenit un fleac, o banalitate. Si asta unde, in America! Nu este un general, precum Soleimani. Nu este nici un savant, ca Fakhrizadeh. Nu este niciuna din femeile asiatice de la Atlanta (SUA) sau vreuna din nenumaratele victime ale crimelor globaliste, savarsite in numele unei psihotice obsesii de suprematie globala.

Maia Morgenstern este o parlita de actrita de teatru, care joaca  pentru o minoritate simbolica, aproape moarta, imputinata drastic de imigratia masiva din timpul comunismului in Israel. De ce un teatru evreiesc trebuie sa fie de stat, adica pe buzunarele contribuabililor romani, or daca exista o reciprocitate institutionala romaneasca in Israel, este o alta problema. Daca amenintarea e reala, evident nu si semnatura, aceasta nu ar putea sa vina decat tot din partea unui evreu de-al ei, care probabil ii vaneaza functia, sperand sa o sperie si sa plece in Israel.  

Mai degraba, actrita evreica Maia Morgenstern joaca intr-o piesa de diversiune, cu rol de hadasha si cu miros de ambasada. S-ar putea ca prietenul ei David Saranga sa nu fie strain de regie. Are “antecedente” si cu AUR si cu Morgenstern. Toata povestea asta pare sa fie de marketing si de pr, cu email trimis pe adresa TES, nu pe unul privat, cu un continut invectiv si amenintari socante, parca special alese pentru a exhiba emotii, cu o falsa semnatura a unui lider politic natiocrat, cu o publicare rapida de Morgenstern pe Facebook, toate in esenta actiuni de ultra-amplificare.

Intr-un asemenea caz ipotetic, Maia Morgenstern ar deveni un pericol pentru ea insasi. Nu pentru viata ei ca persoana fizica, care e insignifianta, ca a oricarui muritor, ci pentru reputatia ei de persoana publica, deoarece va obtine un rezultat invers celui scontat. Adica, oprobriul pentru un scenariu murdar, geopolitic, in locul adularii unui artist curat. Este documentat ca diasporele globaliste vor sa fie minoritati de lux in sanurile tuturor natiunilor, iar in acest scop se dedau la diversiuni de autovictimizare si de culpabilizare a natiunilor, de pe urma carora obtin favoruri si traiesc ca intr-o bula de prosperitate. Liderul formațiunii AUR, George Simion, a respins fantasmagoria politisto- geopolitica – pusa in scena de scenaristi si regizori anonimi, dar cu rol asumat de Maia Morgenstern -, declarand că este „o intoxicare incalificabilă ce trebuie pedepsită”.        

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: