Semnal Globalist de intimidare a Naţiunii: Atac al cuţitarilor politici în Canada; un mort şi cinci răniţi

Cutitarii Globalismului, atac in Canada: 1 mort şi 5 raniti; Natiune in soc

In spatiul concentrationar al Globalismului, semnalele de intimidare a Natiunilor curg unul dupa altul, se tin lant. In SUA, mijloacele de ucidere a unor oameni nevinovati sunt armele de foc, in Marea Britanie si in Canada, armele albe.

Agentii crimelor Globaliste, purtatoare de mesaje ale fricii si intimidarii adresate populatiei, sunt nefericiti ai soartei, recrutati, spalati pe creiere si controlati mental de catre serviciile secrete si organizatiile secrete ale Globalismului.

Faptul ca atacatorilor li s-a umblat la creiere, medical sau digital, explica de ce sunt absenti pe timpul anchetelor si proceselor – ca si cand nu ar fi constienti de ce au facut si de ce li se intampla – si de ce crimele lor sunt arbitrare.   

Cutitarii politici ai Globalismului au lovit din nou, sambata, într-un cartier linistit din orasul canadian Vancouver. Un barbat a injunghiat la intamplare sase persoane, dintr-un motiv necunoscut, dintre care una, o femeie, a decedat.

Semnalul Globalist a ajuns direct la tinta: Vancouverul este in stare de soc! Identitatea femeii ucise, probabil de rasa alba sau asiatica, nu a fost facuta cunoscuta, obturand in acest mod o posibila legatura politica a atacului cu rasismul.

Despre autorul atacului criminal, serviciile de politie s-au limitat sa spuna ca este un bărbat aflat in evidentele sale cu antecedente penale, fara a-i dezvalui identitatea, probabil un om singur, fara conexiuni familiale si sociale.

Papusarul Globalist al Natiunii Canadiene, premierul Justin Trudeau, un gigolo in tandreturi politice cu anomistii LGBT, s-a multumit sa comenteze superficial, de ochii lumii, atacul cutitarului, ca pe ceva obisnuit, care se va mai intampla. 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: