Unor fățarnici de la TES: Vor interzice spectacolul şi Globaliştilor, semănători de ură împotriva Națiunilor care nu le acceptă supremația psihotică?

Fara indoiala ca i-as lua apararea oricui ar fi amenintat cu moartea si l-as condamna pe oricine ar folosi acest tip de amenintare. Nu este cazul celei adresate  Maiei Morgenstern, care este un scenariu esuat de discreditare a partidului national AUR. Or, poate, este o gluma proasta, scontand pe reactii care sa dea un subiect gras de presa sau sa faca deliciile unor cabotini. Maia Morgenstern ar trebui sa faca haz de necaz, ca a devenit eroina unei diversiuni, iar ceilalti sa rada ca de o piesa de teatru, cu o cacealma ca epilog.

Altceva este discutabil, reactia grava, ca de om intelept, a Teatrului Evreiesc de Stat (TES), la ceea ce institutia sau pritocitorul reactiei a denumit “atacuri”, la care a anunțat, pe Facebook, că răspunde “printr-un demers cultural”. Astfel, marți, 30 martie, de la ora 19.00, teatrul transmite gratuit, pe paginile oficiale de Facebook și YouTube ale TES, spectacolul „O lectie de bune maniere” de Jean-Claude Grumberg, regia și scenografia Alexandru Berceanu. Recursul la tema si destinatarii ei mi-au mijit un zambet, stiind, ca toata Lumea de altfel, ca fatarnicii Globalisti, care au la activ nenumarate razboaie si asasinate ale urii, sunt total nepotriviti, chiar contraindicati, pentru a da astfel de lectii.

Iata mesajul, cu o „interdictie” ipocrita, cu care TES si-a insotit anuntul: „Acest spectacol, a cărui premieră a avut loc în toamna anului 2017, este interzis tuturor celor care îndeamnă la ură, de orice natură ar fi ea. Tuturor celor care îndeamnă la xenofobie și la ostilități. Tuturor celor care au uitat de umanitate. Tuturor celor ce au uitat sa râdă, să facă haz de necaz.” (s.m.) Intrebarea e, va interzice TES spectacolul si Globalistilor, seamănători de ură împotriva Națiunilor care nu le acceptă supremația psihotică? Reamintesc cativa dintre Globalistii cei mai activi si sistemici starnitori de valuri de ura: Donald Trump, Benjamin Netanyahu, Joe Biden, Antony Blinken, si lista e lunga.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: