De ce cuvântul “patriotic” este străin în discursul politic al lui Joseph Biden: Globaliştii nu au patrie!

Lumea a constatat cu surprindere ca Joe Biden si Donald Trump au actionat cu vrajmasie impotriva americanilor si a SUA, ca si cand nu ar fi compatriotii si respectiv patria lor. Ei bine, chiar in aceasta idee se afla cheiea atitudinilor si comportamentelor celor doi: Globalistii nu au patrie.

Joe Biden si Donald Trump nu se pozitioneaza ca facand parte din SUA si din poporul american, fata de care nutresc sentimente ostile, ca de ocupanti coloniali. E cauza pentru care resursele SUA sunt pompate in Israel, care ia tribut colonial – de sange si de sudoare – de la americani. Colonia SUA e mascata prin globalismizarea (evreizarea) Casei Albe si deznationalizarea (dezamericanizarea) administratiei.

Intr-o maxima si esentiala condensare a faptelor antiamericane ale lui Biden si Trump, sa reevocam ca unul a instigat impotriva istoriei SUA si a populatiei americane, iar altul la ocuparea Capitoliului, ei angrenand paramilitar lumpeni (haimanale, germ.), in stil pur colonial.

Nu muncitorii nu au patrie, cum sustineau comunistii, pentru declansarea revolutiei mondiale. Globalistii nu au patrie; asa se considera progresistii, pentru a-si impune leadershipul mondial sau suprematia globala. Este elocvent ca istoric ei au migrat unde le-a fost mai bine, cautand mereu un nou „Ierusalim”, la Amsterdam, Londra sau New York – tintind acum Asia-Pacific – si s-au numit “cetateni ai Lumii”.

Tocmai de aceea, cand a folosit cuvantul “patriotic”, acesta a sunat ciudat de nepotrivit in gura presedintelui SUA Joe Biden. Ca un clopot de biserica in sinagoga! Intr-un mesaj de la Casa Alba, Biden a apreciat, luni, ca ritmul de vaccinare s-a accelerat, ca o prima lauda a inceputului sau de mandat.

Biden a venit si cu o nota de autoritarism, prin care a cerut respectarea restrictiilor antiepidemice, intr-un mediu international in care s-au intensificat manifestatiile impotriva “dictaturii” covid. “Războiul împotriva COVID-19 este departe de a fi câştigat”, a spus Biden. “Purtaţi măşti! Este o datorie patriotică!”, a dat-o Biden in “patriotism”, o tema gaunoasa si controversata in ultima vreme, din cauza evenimentelor condamnabile in care Casa Alba a fost implicata impotriva democratiei si a statului de drept.

Dar unde a fost patriotismul lui Biden in vandala campanie electorala si in indiferenta criminala fata de epidemia de coronavirus?! Da, raspunsul e stiut, Globalistii nu au patrie, ei se proiecteaza intr-un utopic stat mondial, aflat in mentalul lor colectiv si intr-un scop final care scuza mijloacele, cu care aspira fanatic sa devina Stapanii Lumii.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: