Amăgitoarea anulare a sancţiunilor SUA împotriva CPI: Neanchetarea crimelor de război americane şi israeliene va perpetua situarea deasupra Legii

Cuplul executiv politico-diplomatic Biden-Blinken al inselarii internationale, identificat si ca B-B, adauga un nou episod serialului Casei Albe de amagire Globalista a Natiunilor. Guvernul american al preşedintelui Joe Biden a ridicat vineri sancţiunile SUA împotriva judecătorilor şi a personalului Curţii Penale Internaţionale (CPI), impuse de administratia fostului presedinte Donald Trump.

Curtea a salutat rapid, sambata, decizia preşedintelui Joe Biden de a ridica sancţiunile in cauza asupra Justitiei – proprii impenitentelor dictaturi criminale -, afirmând că astfel se deschide o nouă etapă în relaţia CPI cu Washingtonul. Insa in realitate, anularea sanctiunilor americane impuse CPI nu va avea niciun impact asupra anchetarii crimelor de razboi ale SUA si ale Israel.

Amagitorul de serviciu al Globalismului Antony Blinken: SUA ridica sanctiunile impotriva CPI, dar mentine opozitia fata de anchetarea crimelor de razboi americane si israeliene in Afganistan si in Palestina

Secretarul de stat american Antony Blinken a declarat, într-un comunicat, că SUA continuă să se opună anchetarii de catre CPI a crimelor de razboi americane in Afganistan si ale Israelului in Palestina. El a motivat eludant că SUA vor să abordeze aceste cazuri mai degrabă “prin dialog cu toţi actorii procesului în legătură cu CPI, decât prin impunerea de sancţiuni”. „Mai degraba (…) decat (…)” este o sintagma relativizant-autoritarista din ce in ce mai preferata in limbajul de lemn al Globalismului. In acest caz, SUA isi impun vointa politica asupra Justitiei.

Asadar, in acceptiunea BB, dreptul international si sanctiunile internationale sunt pentru Natiuni, in special pentru cele hotarate sau indicate de SUA, niciodata, in niciun caz pentru Globalisti, care se considera o rasa superioara, deasupra Oamenilor si a Legii. Acest unilateralism face ca ridicarea sanctiunilor SUA privind CPI sa nu fie o revenire reala si completa la normalitate, ci o perpetuare a situarii SUA si a Israelului in afara Justitiei.

Primul indiciu esential de revenire la normalitatea ca in relatiile internationale nimeni sa nu fie deasupra Legii va fi cand SUA si Israel, nu popoarele lor, ci liderii politici si militari vinovati de ordine criminale de razboi, se vor supune anchetei si raspunderii juridice. Pana atunci, B-B sa citeasca si sa aplice regulile internationale, nu sa-si spele creierele cu scripturi malefice de sminteala rasista si criminala. Trambitata anulare a sanctiunilor e de fapt o speculare a incetarii in iunie a mandatului procurorului-sef al CPI Fatou Bensouda, care va fi înlocuită de avocatul britanic specializat în drepturile omului, Karim Khan.      

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: