Economia “globală” din capul evreicei Janet Yellen

Janet Yellen: Marile economii trebuie să sprijine semnificativ redresarea globala [ca pranzul SUA sa fie consistent]. https://www.agerpres.ro/economic-extern/2021/04/08/marile-economii-trebuie-sa-sprijine-semnificativ-redresarea-globala-janet-yellen–693285

Din cauza pandemiei de coronavirus, care le-a inchis circulatia libera spre rontairea nestanjenita a resurselor Natiunilor, Globalistii chitaie ca sobolanii, cand s-au trezit ca le-au fost blocate canalele de acces spre hambarele si silozurile cu recolte ale Oamenilor.

Jizii si britii se lauda cu succesul vacciniadei si cu privilegiul de libertate al anticovidatului, cu care momesc Natiunile sa-i imite, spre a reveni la ceea ce nu se mai poate reveni. Post-pandemie, nimic nu va mai fi ca inainte. Gandul secret al Globalistilor e sa grabeasca deschiderea economiilor Natiunilor, in care spera sa misune cat mai curand.  

Sintagme ca economie globala, finante globale, comunicare globala, satul global etc. sunt licente evreiesti, lansate sa lucreze pentru un viitor guvern global al evreilor. Pana atunci, evreii asuda sa creeze o constiinta globala si o situatie revolutionara globala, propice unui guvern mondial. 

Un varf al acestor fumuri si fantasme este si evreica Janet Yellen, secretarul Trezoreriei SUA, care a cerut joi ca marile economii să sprijine semnificativ “redresarea globală”. In acest sens, globalista Yellen a pretins Natiunilor să accelereze luarea unor măsuri fiscale masive de sprijin pentru a asigura o „redresare globala” robustă.

Substratul acestei cereri e de a face cat mai consistent “pranzul” Americii, recent evocat, cu subinteles pentru initiati, de presedintele progresist american Joe Biden.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: