Miza ascunsă a recunoaşterii de către SUA a „genocidului” armean: Viruşii Globalismului ţintesc infectarea geopolitică a armenilor din Siria

#Syria #Aleppo/ Syria: Candlelight rally commemorates 106th anniversary of Armenian genocide in Aleppo
Biliardul geopolitic al lui Joe Biden: Lovind bila armeana, crede ca va puncta impotriva turcilor si va abate atentia de la genocidul arab/ „He-he-he, geopolitica e lucru mare!”, pare sa-i spuna Biden lui Erdogan

Statalizarea Globalismului a urmarit de la inceput accederea la dominatia mondiala, prin atacuri succesive asupra Natiunilor, directe si indirecte, vizibile si obscure, vizand slabirea, dezbinarea si supunerea acestora.

In acest scop existential al Globalismului, al ratiunii sale de a fi, sintetizate geopolitic in deviza “Dezbina si stapaneste”, se inscrie si “recunoasterea” de catre presedintele SUA, Joseph Biden, a “genocidului” armean.

Tinta oculta a acestei “recunoasteri” e reinfectarea de catre virusii Globalismului a plagii pe care a reprezentat-o tragedia armeana din urma cu 106 ani. Globalistii spera ca astfel sa-i atraga pe armenii sirieni in destabilizarea Siriei.

Acest viclesug evreiesc nu are nicio sansa de reusita. El arata inca o data un modus vivendi primitiv, care se ascunde sub o masca umana. Armenii sirieni sunt loiali Siriei, cea de-a doua lor patrie, stiind ca reincendierea ei le-ar pune in pericol securitatea si i-ar pune din nou pe drumuri. Ei sunt martori ai genocidului arab care se intampla sub privirile lor si ale tuturor, in Palestina vecina.

Intre genocidurile armean si arab exista o conexiune cauzala si teleologica. Cauza lor comuna se pierde in vremurile tulburi ale primului razboi mondial. Ele au fost instrumentate cu intrigi politico-diplomatice abile si finantate de catre agentii geopolitici ai Globalismului, care a subordonat ambele genociduri scopului sau existential.

Stapanii “banilor blestemati” i-au aruncat pe armeni si pe arabi, impreuna cu toata omenirea, in acelasi mare macel, care a slabit toate Natiunile. Numai Globalismul a iesit intarit si victorios. De atunci a inceput seria marilor nenorociri ale Natiunilor, care nu va fi oprita si daunele reparate decat prin Solidaritate si Natiocratie globale.

Deosebirea dintre genocidul armean si cel arab tine de un decalaj de timp, in functie de marimea tintei si de oportunitatile globaliste. Dintre cele din urma, unele au fost pandite, altele au fost create (cele doua razboaie mondiale). Genocidul armean a avut loc atunci, la inceputul veacului trecut, al primului “mare razboi”. Genocidul arab a inceput dupa a doua conflagratie mondiala si se desfasoara si acum, la inceputul acestui secol si al unui nou “razboi rece”.    

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: