Întâlnire între Antony Blinken şi Toshimitsu Motegi, la Londra: Globalismul lucrează vârtos la conştiinţa antiasiatică, sperând că aceasta va trage Asia în jos

https://www.g4media.ro/ministrii-de-externe-ai-sua-si-japoniei-se-intalnesc-luni-la-londra.html

Globalismul se opinteste din greu ca Asia sa nu care cumva sa devina natiocrata si unita. Natiocratia si unitatea, in diversitatea regimurilor politice din Asia, sunt cei doi vectori de forta care pot face ca noul secol sa fie asiatic.

SUA lucreaza activ la o constiinta falsa si antiasiatica, sperand ca va trage Asia in jos. Desi credibilitatea ii e stoarsa ca ultima picatura de lamaie, diplomatia SUA incearca sa-i atate pe asiatici, unii impotriva altora.

Secretarul de stat american Antony Blinken l-a convocat, luni, la Londra, pe ministrul de externe japonez Toshimitsu Motegi. Discutiile sefilor diplomatiilor americana, britanica si japoneza vor viza China, Coreea de Nord şi Myanmar.

Ca in scena biblica a condamnarii lui Iisus, cand zelotii au cerut multimii sa strige “Baraba”, e de asteptat ca Blinken sa ceara asiaticului japonez Motegi sa strige impotriva asiaticilor chinezi, nord-coreeni si myanmarezi.

Vor reusi Globalistii sa creeze “aliatilor” japonezi si sud-coreeni un mental colectiv fratricid, cu care sa fie tintite China, Coreea de Nord si Myanmar? In caz afirmativ, sansa unui secol asiatic va fi zadarnicita si se va risipi.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: