O ruşine feudală, de neacceptat: SUA vasalizează G7, subordonându-l agendei Globalismului!

O rusine feudala, de neacceptat: Vasalizarea G7 de catre SUA!/ Sursa: https://www.dcbusiness.ro/washingtonul-prezinta-la-g7-noua-abordare-cu-privire-la-dosarul-nord-coreean_629054.html

Reuniunea G7 (Canada, Franta, Germania, Italia, Japonia, UK si SUA), de la Londra, la nivel de ministri de externe, timp de trei zile, de luni pana miercuri, a luat o turnura inacceptabila, in privinta independentei participantilor.

Cel putin, asa a fost in prima zi, cand SUA si-au pus steagul in capul mesei, alaturi de cel al tarii gazda, si, practic, i-a vasalizat pe ceilalti ministri de externe, subordonand astfel G7 agendei Globalismului, care este ostila Natiunilor.

Ce este cu steagul SUA in capul mesei G7? E un simbol patronal al reuniunii?! Unde sunt steguletele tarilor participante, ca simboluri ale statalitatii si independentei?

Dar etichetele privind identitatile, functiile si apartenentele participantilor, cum cer regulile elementare de protocol?

Ce cauta agenda unilaterala a SUA pe ordinea de zi a unei reuniuni multilaterale, la care niciuna din celelalte parti nu a venit sa-si regleze conturile cu tertii prin G7?

G7, fost si G8 pana la excluderea abuziva a Rusiei, forum al celor mai dezvoltate tari din lume, a devenit flagrant nereprezentativ prin neincluderea Chinei, a doua tara cea mai dezvoltata economic si prima tara ca populatie.

Cu China si Rusia in “G7”, dar si cu alte tari emergente in expansiune economica, SUA nu ar fi indraznit, si nici nu ar fi reusit, sa faca din acest forum international o oficina a intereselor sale unilateraliste.

Criza de relevanta si de reprezentativitate a G7 si caderea acestuia in desuetudine face si mai stringenta si legitima preluarea de catre G20 a rolului G7.

Pana atunci, inacceptabila vasalizare a G7 de catre SUA, cu un tupeu tipic feudal, si subordonarea acestuia agendei Globalismului trebuie respinse cu indignare si hotarare.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: