Tentativa Londrei de a atrage G7 într-un „mecanism” de politică globalistă privind propaganda şi cenzura

Prin propunerea-farsa, facuta G7, privind „un mecanism rapid pentru a contracara dezinformarea”, Regatul Unit va oficializa practic politica globalista de propaganda si cenzura/ Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-international-24773776-marea-britanie-propune-g7-mecanism-rapid-pentru-contracara-dezinformarea-mai-ales-cea-ruseasca.htm

Fostul presedinte american Donald Trump a instituit – cu o abilitate politica initiala care cu greu a fost ulterior demontata – “mecanismul fake news”, menit sa serveasca propagandei Globalismului si sa promoveze cenzura. Acest “mecanism” afecta nepermis libertatea de exprimare, primul drept al omului, cu care incepe orice democratie.

Unilateralismul comunicarii globaliste, pe criterii de falsa “corectitudine” politica, a esuat, din fericire. El a fost respins ferm si ireversibil prin nemandatare. Astfel s-a prezervat achizitia istorica cea mai pretioasa a democratiei, comunicarea libera si biunivoca. Iata insa ca doar la cateva luni de la decodificarea faptului ca isteria “fake news” a fost un mecanism politic ostil criticii si liberei exprimari, Regatul Unit tinde sa-l reactualizeze. Este semnificativ ca aceasta compulsiune de reprimare a criticilor si liberei exprimari confrunta SUA si UK, care au sisteme globaliste ajunse in acelasi stadiu critic precum fostele sisteme comuniste.  

Ministrul de externe britanic, Dominic Raab, a declarat, duminica, ca Regatul Unit doreşte ca grupul celor mai bogate şapte state ale lumii, G7, să instituie un “mecanism” pentru a “contracara rapid propaganda şi dezinformarea”, în special din Rusia. Spectrul interzicerii criticii si libertatii de exprimare este un déjà vu. El a fost denuntat de posturile de radio “Vocea Americii” si “Europa Libera” si inlaturat de revolutiile din Europa de Est. In lipsa criticilor si libertatii de exprimare, Statele Unite si Regatul Unit vor incremeni in proiect, ca si comunismul, in razboiul rece. Dintr-o asemenea perspectiva, daca G7 va cadea in capcana “mecanismului globalist al propagandei si cenzurii”, este perfect rational sa anticipam ca vor aparea posturi ca “America Libera” si “Marea Britanie Libera”.   

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: