Riscurile netestării pe termen lung: Anticovidul, făcut pe repede înainte şi vândut de propaganda comercială şi geopolitică, poate fi o „Thalidomida”

E memoria Natiunilor scurta? Asa s-ar parea, cel putin in cazul vaccinului anticovid, presupus “sigur” si “imunizator”, dar netestat pe perioade lungi, singurul mod de a evidentia riscurile si a preveni administrari toxice, cu efecte letale sau invalidante. Povestea anticovidului e, prin statistica de pana acum, uimitor de asemanatoare cu a talidomidei, un medicament pentru cancer, hiv/sida si alte boli grave, care insa a avut efecte devastatoare. Talidomida a provocat niveluri crescute ale virusului in cazuri de hiv/sida, in altele efectele severe au inclus sindromul de liză tumorală, cheaguri de sânge și neuropatie periferică, iar utilizata în timpul graviditatii a dăunat grav fătului, prin malformații.   

Talidomida, vanduta si sub marcile Contergan si Thalomid , a fost comercializată pentru prima dată în 1957 în Germania de Vest, o tinta europeana simptomatica pentru Globalism, cam de atunci, din 1958, datand si operatiunea acestuia denumita Gladio, de terorism in Italia. Deși propaganda big pharma a facut ca inițial talidomida sa fie considerata sigura în timpul sarcinii, au apărut îngrijorări cu privire la defectele congenitale în 1961, iar medicamentul a fost eliminat de pe piața din Europa în acel an. Numărul total de embrioni afectați de utilizare în timpul sarcinii a fost estimat la 10.000, dintre care aproximativ 40% au murit în timpul nașterii. Cei care au supraviețuit au avut probleme serioase cu membrele, ochii, căile urinare și inima.

Privind vaccinurile anticovid, remarcam din nou un asalt comercial si geopolitic, ca in cazul thalidomidei. De aceasta data, arogantii agenti ai Globalismului sunt, se pare, in disperare de cauza. Necredibila lor propaganda comerciala si geopolitica in favoarea vaccinului, vaccinarii si testarii anticovid si-o leaga de acordarea unor calificative penibile, de “tara civilizata” celor care le accepta sau de ministri or guverne care au “mai multă minte” decît cei/cele care nu le canta in struna. Ei instiga la conditionarea prezentei fizice la scoala, pe care o considera un focar major de transmitere a epidemiei, de vaccinarea tuturor copiilor si a profesorilor, cat si la masiva testare pcr a acestora (un moft gratuit sau un indiciu trucat, de altfel, dar costisitor), toate aducatoare de profituri grase. Mai mult, propun interventia coercitiva a statului. E clar ca vaccinarea anticovid are o miza geopolitica imensa pentru Globalism. Care este aceasta, s-ar putea sa vedem peste ani de zile, ca in cazul thalidomidei, cand pentru victimele sale a fost prea tarziu. Nu inseamna respingerea vaccinului, nici a exportului si importului, importante sunt sursele acestora. Doua solutii sunt deja de aplicat, Cuba începe vaccinarea cu seruri dezvoltate pe teritoriul său, iar Franta consideră că nu suspendarea brevetelor vaccinurilor e soluţia, ci producţia şi exportul, ca să nu „punem carul înaintea boilor” (Emmanuel Macron).         

Globalismul si distrugerea genetica a Rasei Umane: Children of Thalidomide/ Thalidomida a schilodit o generație întreagă
Globalismul si distrugerea Rasei Umane: Atac biologic cu Thalidomida

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: